HTC Vive u kombinaciji s najboljim VR hardverom na svijetu

blank

HTC je u San Franciscu predstavio novosti iz segmenta virtualne stvarnosti za poslovne korisnike, uključujući i novu platformu, nov hardver i nov softver, koji su dostupni isključivo za komercijalnu uporabu.

HTC Vive pokreće mobilna VR platforma Qualcomm Snapdragon 835 Mobile te poslovni korisnici od sada mogu stvarati i surađivati sa svojim zaposlenicima i korisnicima na potpuno nov i učinkovit način. Volkswagen Group, SimForHealth i druge kompanije diljem svijeta već implementiraju Vive za obuke, simulacije i dizajn proizvoda.

Vive Focus pokreću platforma Vive Wave i sadržaj VivePort, inovativne samostalne naglavne jedinice savršene za tvrtke koje žele potpuno mobilno VR iskustvo. Vive Focus nudi nevjerojatnu kombinaciju snage i prenosivosti, kao i najvišu rezoluciju grafike na samostalnim naglavnim jedinicama, bez potrebe za korištenjem računala. Korisnici će uživati u intuitivnom iskustvu slobode, bez žica koje će ih vraćati u stvarnost, s ugrađenim zvučnicima te autonomijom do tri sata aktivne uporabe s jednim punjenjem.

blank
Vive Focus

Novi Vive Wave VR SDK nudi otvoreno sučelje, omogućuje interoperabilnost među brojnim mobilnim VR naglavnim jedinicama i opremom, uz Viveport za univerzalnu distribuciju i prodaju za sve uređaje Vive Wave. Ovime je programerima VR sadržaja omogućen učinkovitiji razvoj, prijenos i objavljivanje sadržaja, kao i znatno širi dosek potencijalnim klijentima na različitim VR naglavnim setovima. Istovremeno se hardverski partneri, usporedno s fundamentalnom VR optimizacijom, mogu fokusirati na inovaciju uređaja, s pristupom jako potrebnoj kvaliteti VR sadržaja putem platforme Viveport.

blank
Shadow Creator

Shadow Creator, HTC-ov najnoviji hardverski partner stvara Shadow VR, integrirani naglavni ekran s podrškom za 6DoF kontrolere, koji ima inovativnu funkcionalnost, mogućnosti i nevjerojatne performanse. Pokreće ga čip Snapdragon 835, uz bateriju kapaciteta 3500 mAh te povezivost preko wirelessa, Bluetootha, USB 3.1 Type-C.

Vive Sync nova je aplikacija za VR kolaboraciju i sastanke razvijena posebno za poslovne korisnike koji koriste paket usluga Vive Enterprise. Vive Sync je intuitivan kolaboracijski alat koji interni timovi koriste za sastanke u virtualnom prostoru, što poboljšava komunikaciju i produktivnost tvrtki i organizacija.

Cijeli ovaj niz novosti iz segmenta virtualne stvarnosti za poslovne korisnike dostupan je za komercijalnu upotrebu.

blank
Vive Sync