Od 6 sati ujutro čekalo se na otvorenje novog Samsung Experience Storea

blank
rpt

Posebni popusti i pogodnosti privukli su velik broj kupaca satima prije otvorenja novog Samsung Experience Storea u kojem se mogu isprobati najnoviji Samsung proizvodi, ali i educirati te predati telefon u servis.

Već u 6 ujutro ispred Arene su se počeli okupljati prvi kupci, sat vremena prije otvorenja red zainteresiranih kupaca bio je dug više od 100 metara, a strpljivo je ulazak u trgovinu čekalo više od 300 ljudi, po našoj procjeni. Svi oni nisu stali u naš kadar, ali pitanje je i da li bi stali kad bismo napravili panoramsku fotografiju. Pogledajte kako je to izgledalo:

blank

Samsung je u Zagrebu otvorio vrata novog Samsung Experience Storea. U novom i inovativnom prodajno-savjetnom centru u Zagrebu korisnici će moći isprobati najnovije Samsung proizvode te dobiti vrhunsku uslugu i podršku. U prve dvije godine poslovanja, na prijašnjoj lokaciji, Samsung Experience Store posjetilo je gotovo pola milijuna korisnika.

Samsung Experience Store osmišljen je s potpuno drugačijim konceptom uređenja i ponude. U Samsung Experience Storeu u zagrebačkom Arena Centru korisnici se mogu upoznati s najnovijim proizvodima iz Samsung portfelja – s Note9 te najnovijim modelom iz A serije Galaxy A7, ali i drugim flagship uređajima.

Na ukupno 155 m2 Store je opremljen najnovijim inovacijama u području mobilne tehnologije – od pametnih telefona, interaktivnih satova do slušalica i dodataka za Samsung uređaje. U posebno opremljenim zonama za fotografiju i gaming dostupna je mogućnost kupovine dodatne opreme te servis Samsung telefona, tableta i nosivih uređaja.

blank

Korisnici mogu sudjelovati u edukativnim radionicama u manjim grupama na kojima će se upoznati s najnovijom tehnologijom pametnih telefona i dobiti uvid u sve dodatne mogućnosti koje nude
Samsung pametni telefoni.
Vjerujemo da će novi Samsung Experience Store opravdati i premašiti očekivanja naših korisnika. Zahvaljujući otvaranju novog prodajno-savjetnog centra korisnici će na istom mjestu dobiti prodajnu, post-prodajnu i servisnu podršku, za što će se pobrinuti naši educirani zaposlenici“, istaknuo je direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronic Pavle Zobundžija.

Samsung Experience Store zajednički je projekt tvrtki Samsung Electronics i Sancta Domenica.
Novi supermoderni Samsung Experience Store Arena je rezultat dugogodišnje uspješne poslovne suradnje s našim strateškim partnerom – Samsungom. Neizmjerno je zadovoljstvo u maloj Hrvatskoj, sudjelovati u ovakvom projektu s najjačim svjetskim igračem na polju mobilne telefonije i hrvatskim potrošačima predstaviti najnovije standarde u fizičkom retailu na globalnoj razini. U narednom periodu, svakodnevno ostajemo revno dedicirani ka premium usluzi ka našim kupcima uz vodeće tržišne pogodnosti poput plaćanja do 36 rata, besplatne dostave isti dan, staro za novo i try& buy prilikama.“, rekao je Goran Janičijević, direktor maloprodaje i marketinga, tvrtke Sancta Domenica.

Tijekom prva tri dana kupci mogu iskoristiti posebnu pogodnost kupnje Samsungovih uređaja uz popust od 20%, a prvih 50 kupaca Samsunga S9, S9+ i Note9 na poklon su dobili pametni sat Samsung Gear S3. Kupci Note9 modela dodatno na poklon dobivaju tablet Galaxy Tab E 9.6″ Wi-Fi, uz registraciju uređaja u roku 7 dana od kupnje, na Samsungovoj web stranici.

blank

blank

blank

blank

blank

blank