A1 Hrvatska organizira podcast Mom Talk

blank

U podcastu Mom Talk sudjeluju zanimljive gošće, a A1 Hrvatska podcast organizira u sklopu kampanje Svijet kako ga vide mame

Voditeljica i pjevačica Ida prester, bivša Miss Hrvatske te photo influencerica i majka troje djece Rajna Raguž i psihologinja, dječja terapeutkinja i triatlonka Maja Bonačić sudjelovat će u podcastu Mom Talk kojeg u petak 5. lipnja 2020. u 15:30 na svojem Facebook profilu organizira A1 Hrvatska. Podcast se organizira u sklopu kampanje Svijet kako ga vide mame, razgovarat će se o temama vezanim uz roditeljstvo, a tema će biti Kako se pripremiti na izlazak iz bolnice.

A1 Hrvatska, osim što podržava nove roditelje među svojim zaposlenicima, brine i o mladim majkama među svojim korisnicama. Upravo je za sve svoje korisnice mobilnih usluga koje su postale mame u 2020. godini pripremila posebne promotivne pakete koji uključuju besplatan Neograničeni paket interneta uz Mobilnu M tarifu i do 500 kuna popusta na kupovinu mobilnog uređaja uz Mobilnu M ili L tarifu.

Ovi promotivni paketi, kojima A1 želi omogućiti neometan kontakt s bližnjima i informiranje o roditeljstvu, dostupni su mamama koje su to postale rođenjem, posvajanjem ili udomljavanjem djeteta u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti mogu iskoristiti kroz A1 digitalne kanale odnosno posjetom u A1 virtualni shop ili iskazivanjem interesa o ponudi na A1 web stranici.

blank

Iz A1 Hrvatska stiže još jedna zanimljiva novost – za svoje zaposlenice i zaposlenike koji su postali roditelji uvode 6-satno radno vrijeme. Kako bi svojim zaposlenicima olakšala usklađivanje obiteljskih i poslovnih obveza nakon rodiljnog, roditeljskog, posvojiteljskog ili udomiteljskog dopusta, tvrtka A1 Hrvatska uvodi program Flexi baby koji im omogućuje da nakon povratka na posao prva tri mjeseca rade u skraćenom, šestosatnom radnom vremenu, primajući puni iznos plaće za osmosatno radno vrijeme.