A1 Hrvatska predstavila nove mobilne tarife i prijenos podataka do 1 gigabit u sekundi

blank

Uz nove mobilne tarife (Mala, Dobra, Savršena i Bezbrižna) A1 Hrvatska u fiksnoj mreži omogućuje brzine do 1 gigabit u sekundi

Noviteti iz A1 Hrvatska namijenjeni su privatnim i malim poslovnim korisnicima (do 20 priključaka). Sve novopredstavljene mobilne tarife uključuju neograničene razgovore i SMS poruke unutar Hrvatske, uz određeni broj gigabajta, a novost je da su sve tarife bez ugovorne obaveze:
Mala za 119 kuna mjesečno uključuje 2 GB interneta
Dobra za 159 kuna mjesečno uključuje 10 GB
Savršena za 189 kuna mjesečno nudi neograničeni pristup internetu
Bezbrižna za 299 kuna mjesečno uz neograničene razgovore, SMS poruke i podatkovni promet uključuje i 100 minuta međunarodnih poziva prema EU i EEA te 30 minuta i 250 MB u roamingu izvan EU i EEA.

Novost za korisnike Homebox usluge za korištenje interneta je mogućnost promjene lokacije bez najave i dodatne naknade uz neograničen internet i brzinu do 200 Mbit/s.

blank

Korisnici usluga A1 ostvarit će popuste povezivanjem više usluga u Mozaik pogodnosti. Na primjer, povezivanjem četiri usluge, s ili bez ugovorne obveze, ostvaruje se 120 kuna popusta mjesečno.

Korisnici koji koriste optički pristup internetu od sada imaju mogućnost brzina do 1 Gb/s, a na hibridnom (HFC) pristupu već u osnovnom paketu omogućena je brzina od 200 Mb/s. Inače, A1 Hrvatska pokriva 550.000 kućanstava najmodernijom fiksnom infrastrukturom. Novost za korisnike fiksnih usluga je što, ovisno o željenom sadržaju i potrebama, sami upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima.

blank

TV sadržaji nude se kroz tri paketa – Obiteljski, Filmski i Sportski, a mogu se mijenjati svaki mjesec bez dodatne naknade. TV usluga je značajno unaprijeđena novim, interaktivnim sučeljem i aplikacijom TV u pokretu – A1 XploreTV:GO. Osim što je sučelje jednostavnije i intuitivno, ono nudi i personalizirani sadržaj te pristup YouTubeu i YouTube Kids aplikacijama tako da je od sada svaki televizor na neki način i pametan televizor.

blank

A1 Hrvatska predstavila je rezultate istraživanja agencije Ipsos provedene u srpnju 2020., a korisnici od telekoma očekuju jednostavnost, fleksibilnost i uštede. Na uzorku od 406 ispitanika iz cijele Hrvatske proizlazi kako 91,1 posto ispitanika očekuje transparentnu ponudu bez skrivenih troškova. Njih 88,2 posto želi jednostavno aktivirati i deaktivirati usluge u skladu s trenutačnim potrebama, a za 80,9 posto važno je samostalno u aplikaciji ili na portalu upravljati tarifama i opcijama.

Nadalje, mogućnost ostvarivanja dodatnih pogodnosti za povezivanje više usluga prioritet je za 86,2 posto ispitanika. Mogućnost da kroz TV sučelje pristupe drugim sadržajima na internetu poput Youtubea ili Youtube Kidsa želi 61,1% korisnika.

blank