Prvi u Hrvatskoj: A1 Hrvatska preko Glovo aplikacije dostavlja Homebox Duo

blank

Želite li naručiti Homebox Duo ili SIM karticu Tomato, od sada to možete učiniti i preko aplikacije Glovo, što je novost na našem tržištu

A1 Hrvatska prvi je telekom operator u Hrvatskoj koji korisnicima omogućuje ovakav način naručivanja i dostave proizvoda. Pokrenuli su suradnju s aplikacijom Glovo i korisnicima ponudili novi način kupovine usluga, u skladu s navikama digitalnih potrošača.

blank

Kako se preko aplikacije Glovo može naručiti ruter Homebox Duo ili SIM kartica Tomato? U aplikaciji Glovo potražite trgovinu A1 Hrvatska i odaberite uslugu Homebox. Iz A1 će nazvati korisnika i finalizirati narudžbu. Glover prikuplja Homebox uređaj u jednom od A1 shopova te ga dostavlja korisniku u roku od 45 minuta koji potom sam instalira HB uslugu.

Novi način naručivanja i kupovine usluga dostupan je u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu i Sisku, a uskoro će preko Glova biti moguće naručiti i druge usluge iz A1 ponude.

Kako do Tomato postpaid tarife putem Glova?

Korisnicima će se unutar aplikacije Glovo prikazati posebna kategorija za Tomato tarife koje im omogućuju trošenje jedinica na razgovore ili surfanje internetom u kombinaciji po vlastitom odabiru. Korisnik će moći odabrati Srednju ili Veliku postpaid tarifu, unijeti sve podatke potrebne za sklapanje ugovora i u roku od samo 45 minuta u udobnosti vlastitog doma ili ureda dočekati Glovera s Tomato SIM karticom.

blank

Glovo je startup koji je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na 105 gradova (uključujući Pariz, Madrid, Milano, Kyev, Limu, Nairobi itd.) i 22 zemalja na četiri kontinenta – Europu, Afriku, Srednju i Južnu Ameriku i Aziju. Na hrvatskom tržištu Glovo je prisutan od 2019. godine.