Agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa

blank

Croatia osiguranje u suradnji s globalnom IT kompanijom Liferay nastavlja razvijati napredna digitalna rješenja i inovacije

Croatia osiguranje pokreće suradnju s globalnom IT kompanijom Liferay. Pokrenut je razvoj jedinstvene digitalne prodajne platforme za prodajne predstavnike Croatia osiguranja, a rješenje će biti namijenjeno prodajnim predstavnicima Croatia osiguranja.

Napredni agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom te uvid u proces obrade štete u realnom vremenu za klijenta. Ovaj napredni portal koristit će više od 7.000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

Timove Croatia osiguranja i Liferaya čine digitalni stručnjaci koji rade u čak tri vremenske zone, a smješteni su u Hrvatskoj, Brazilu, Irskoj i SAD-u. Svojom ekspertizom zajednički stvaraju jedinstveni digitalni proizvod, a sve s ciljem kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva Croatijinih osiguranika i zaposlenika koji će raditi na navedenom portalu.

„Nastavljamo snažno ulagati u digitalizaciju osiguranja, ovog puta u suradnji s Liferayem, jednom od vodećih svjetskih IT kompanija. Naši timovi iskusnih osigurateljnih i digitalnih stručnjaka zajedno će stvoriti napredni one-stop-shop za našu prodajnu mrežu kojim ćemo našim osiguranicima pružiti novo korisničko iskustvo. Ponosni smo na međunarodnu suradnju stručnjaka uključenih u ovaj projekt u koji ćemo dugoročno uložiti više od 10 milijuna kuna”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.