Aircash omogućuje kupnju ulaznica za utakmice 1. HNL-a

blank

Ulaznice za sve utakmice HNK Rijeka, HNK Gorica, NK Istra i NK Slaven Belupo možete kupiti i putem Aircash aplikacije

Aircash je prvi hrvatski mobilni novčanik i izdavatelj Aircash Mastercard kartice koji nudi uvijek dostupnu gotovinu isplatom na više tisuća mjesta u Hrvatskoj, slanje i primanje novca, plaćanje raznih usluga direktno iz aplikacije.

Usluge su plaćanje parkinga, kupovina telekom i PlayStation bonova, nadoplata ENC uređaja uz prikaz stanja na vašem računu uz sve popuste vezane na vaš HAC ili ARZ račun, plaćanje računa, kupovina ulaznica za sportske i kulturne događaje, kupovina karata za trajekte i katamarane kao i kupovinu autobusnih karata za sve relacije u zemlji i inozemstvu.

Aircash Mastercard kartica je primjenjiva na milijunima lokacija: na internetu, u trgovinama, na bankomatima. Za brza, diskretna i sigurna plaćanja, podizanje novca, slanje novca obitelji i prijateljima, uz potpunu kontrolu i praćenje troškova! Dostupna je za samo 30 kn na svim kioscima Tiska i iNovina kao i na svim Ina benzinskim postajama.

Aircash već od prije nudi kupnju ulaznica za Vatrene, a od sada, zahvaljujući suradnji Aircasha i ulaznice.hr možete kupiti ulaznice za nogometne utakmice prve HNL kroz Aircash aplikaciju (Android, iOS, AppGallery).