AppGallery je bogatiji za jednu novu mobilnu aplikaciju

blank

Aircash je od sada dostupan i za Huaweijeve pametne telefone koji nemaju pristup Googleovoj trgovini aplikacijama

Domaći digitalni novčanik Aircash dostupan je od sada i u trgovini AppGallery, koju koriste pametni telefoni Huawei novije generacije, a s kojima inače nije moguće pristupiti u Googleovu trgovinu Play.

Aircash je domaće rješenje koje korisnicima omogućuje da na svoj digitalni Aircash Novčanik spreme novac koji mogu samo jednim klikom poslati drugim korisnicima, plaćati razne usluge, ali i primati uplate drugih korisnika koje je potom moguće djelomično ili u potpunosti isplatiti, proslijediti drugima ili koristiti za kupnju.

Aplikaciju Aircash koristi više od 100.000 korisnika, licencirana je od strane HNB-a te posjeduje važeću licencu za cijelu Europsku uniju. Aircash korisnicima omogućuje uplatu i isplatu novca na svim kioscima Tiska i na svim Ina i Tifon benzinskim postajama. Osim novčanih transakcija, uz Aircash je moguće i provjeriti stanje i nadoplatiti HAC i ARZ ENC uređaje uz popust od najmanje 20 %, platiti parking ili režije, kupiti bonove telekom operatera i još mnogo toga.

blank

Aircash je nedavno predstavio novost: skeniranje i plaćanje je od sada moguće na glavnom ekranu. Napunite svoj Aircash novčanik gotovinom na svim kioscima Tiska, na svim INA i Tifon benzinskim postajama ili karticom jednim klikom. Zatim na početnom ekranu kliknite na Skeniraj & Plati te skenirajte barkod s računa trgovca. Još samo potvrdite plaćanje, čime je račun trenutačno plaćen, a trgovac odmah dobije potvrdu o uplati.