Alcatel u Barceloni predstavio model 3L (2020)

blank

Alcatel 3L 2020 zanimat će ljubitelje gledanja filmova i serija na pametnom telefonu

Snažna baterija od 4000 mAh, 4 GB radne memorije, 64 GB interne memorije mamac su za kupnju Android pametnog telefona koji bi vrlo lako mogao biti best buy Android u 2020. godini.

blank

Dodajte sada tome i stražnju trostruku kameru s glavnim senzorom od 48 megapiksela te još širokokutni i makro senzor od 5 i 2 megapiksela. Začinite sve s umjetnom inteligencijom s kojom smo u Barceloni, na predstavljanju novih modela, dobili jako dobre foto rezultate.

Naime, koristi se tehnologija 4-u-1 pri čemu se četiri piksela stapaju u jedan veličine 1,6 μm kako bi se dobile 12-megapikselne fotografije. Umjetna inteligencija koja je sposobna raspoznati 22 različite scene u prirodi kako bi se optimizirao finalni rezultat.

blank

Drugi senzor od 5 megapiksela namijenjen je snimanju širokih scena te lovi kut do 115 stupnjeva. Treći senzor od 2 megapiksela je makro objektiv namijenjen snimanju s vrlo male udaljenosti od samo nekoliko centimetara. Dakle, imate kompletnu kameru, za sve uvjete u kojima se možete naći s Alcatelom 3L (2020). Pored stražnje kamere nalazi se senzor otiska prsta.

Ekran od 6,22 inča, uz HD+ rezoluciju, dolazi u omjeru 19:9, a s prednje je strane zaštićen 2.5D staklom. Prednja kamera od 8 megapiksela ugrađena je u sam gornji kut ekrana, unutar kapljičnog ureza. Uz selfie kameru se nalazi i LED bljeskalica kako bi se i s njom u uvjetima slabijeg osvjetljenja mogle dobiti kvalitetne fotografije.

blank

Alcatel s modelom 3L (2020) uvodi i novi dizajn kojeg nazivaju Aurora, a sadrži tehnologiju laserskog oblikovanja mikro tekstura na svjetlucavom dizajnu stražnje strane kućišta koja dolazi u Chameleon plavoj, Dark krom i Agate zelenoj boji. Dakle, imat ćete osjećaj kao da gledate efektni Aurora Borealis, tajanstvenu polarnu svjetlost.

Najnoviji Alcatel pokreće čipset Helio P22 s osam procesorskih jezgri na taktu do 2 GHz, ima 4 GB radne memorije te 64 GB interne proširive karticama koje se mogu smjestiti u drugi SIM utor. Operativni sustav je najnovija inačica Android 10, a kao i drugi novi modeli iz Alcatela ima ugrađenu bateriju od 4000 mAh, što će biti dovoljno za više od jednog dana komotnog korištenja.

Cijena za Alcatel 3L (2020) iznosit će 139 eura.

blank

blank blank