Hoće li ovo biti best buy Android u 2020?

blank

Za cijenu od 139 eura Alcatel 3L (2020) ponudit će 4 GB radne memorije, 4000 mAh bateriju, veliki Vast ekran te kvalitetnu trostruku stražnju kameru

Prvi Alcatel s 48-megapikselnom trostrukom kamerom je model 3L (2020). Trostruka stražnja kamera ponudit će kvalitetne fotografije i video zapise jer se uz glavni senzor od 48 megapiksela koristi i umjetna inteligencija koja je sposobna raspoznati 22 različite scene u prirodi kako bi se optimizirao finalni rezultat. Nećete morati brinuti niti oko slabog pozadinskog osvjetljenja jer se koristi tehnologija koja kombinira četiri piksela u jedan veliki (1.6μm) kako bi se dobile 12-megapikselne fotografije.

blank

Drugi senzor od 5 megapiksela namijenjen je snimanju širokih scena te lovi kut do 115 stupnjeva. Treći senzor od 2 megapiksela je makro objektiv namijenjen snimanju s vrlo male udaljenosti od samo nekoliko centimetara. Dakle, imate kompletnu kameru, za sve uvjete u kojima se možete naći s Alcatelom 3L (2020). Pored stražnje kamere nalazi se senzor otiska prsta.

Prednja kamera od 8 megapiksela smještena je unutar kapljičnog ureza na vrhu ekrana od 6,22 inča, koliko inače nude i Alcatel 1S (2020) i Alcatel 1V (2020). Uz selfie kameru se nalazi i LED bljeskalica kako bi se i s njom u uvjetima slabijeg osvjetljenja mogle dobiti kvalitetne fotografije.

blank

Alcatel s modelom 3L (2020) uvodi i novi dizajn kojeg nazivaju Aurora, a sadrži tehnologiju laserskog oblikovanja mikro tekstura na svjetlucavom dizajnu stražnje strane kućišta koja dolazi u Chameleon plavoj, Dark krom i Agate zelenoj boji. Dakle, imat ćete osjećaj kao da gledate efektni Aurora Borealis, tajanstvenu polarnu svjetlost.

blank

Najnoviji Alcatel pokreće čipset Helio P22 s osam procesorskih jezgri na taktu do 2 GHz, ima 4 GB radne memorije te 64 GB interne proširive karticama koje se mogu smjestiti u drugi SIM utor. Operativni sustav je najnovija inačica Android 10, a kao i drugi novi modeli iz Alcatela ima ugrađenu bateriju od 4000 mAh, što će biti dovoljno za više od jednog dana komotnog korištenja.

blank