Za 24 kune mjesečno osigurajte ekran svojeg pametnog telefona

blank

A1 je omogućio osiguranje ekrana telefona po povoljnoj cijeni, a nakon nezgode sve možete obaviti kroz nekoliko klikova

Procjenjuje se da se više od 85% slučajnih šteta na mobilnim uređajima odnosi na lom ekrana, razlog je zašto A1 Hrvatska svojim korisnicima omogućuje ugovaranje osiguranja od oštećenja koja nastaju prilikom nezgodnog pada uređaja. Ekran uređaja osiguran je od loma, puknuća ili razbijanja, bez obzira u kojoj zemlji je šteta nastala.

Osiguranje ekrana može se ugovoriti prilikom kupovine novog mobitela ili tableta ili pak 30 dana nakon kupovine uređaja. Šteta se prijavljuje putem aplikacije Moj A1 i web portala Moj A1 ili Lamie službe za korisnike. Uređaj će preuzeti dostavljač na odabranoj adresi, a korisnik uređaj može predati i u poslovnicama Hrvatske pošte te na A1 prodajnim mjestima. Popravljeni uređaj ubrzo nakon toga korisniku stiže na odabranu adresu ili ga preuzima u A1 dućanu.

A1 osiguranje ekrana moguće je ugovoriti za svaki novi uređaj iz A1 ponude na najdulje pet godina, a korisnik je može otkazati u bilo kojem trenutku, također putem Moj A1 aplikacije i ostalih kanala.

Osiguranje ekrana mobitela iznosi 24 kune mjesečno za jedan osigurani ekran uređaja i naplaćuje se na A1 mjesečnom računu. Prvi popravak ekrana uređaja je besplatan, kao i svaki zahtjev za popravkom podnesen više od 12 mjeseci nakon prethodne prijave štete. Za svaki sljedeći popravak unutar godine dana od prethodno prihvaćenog odštetnog zahtjeva, korisnik plaća iznos 10 posto maloprodajne cijene uređaja na dan njegove kupovine.

blank blank