Bug Future Show 2022 u all-digital formatu

blank

Hrvatski Telekom i Bug proširuju vizije na devetom Bug Future Showu koji se održava u četvrtak 3. veljače 2022. od 10 do 18 sati

Hrvatski Telekom je devetu godinu zaredom partner najvećega tehnološkog spektakla u Hrvatskoj. Bug Future Show 2022 održat će se uz live prijenos video streamingom i uz moto Unzoom Your Vision.

Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti usmjerene prema proširivanju vlastitih dosega i djelovanju izvan okvira kao i teme koje su vezane uz moć tehnologije da ostvaruje vizije, obilazi postojeća pravila i briše razlike među ljudima.

“Hrvatski Telekom iz godine u godinu nudi nove načine korištenja tehnologije, omogućujući korisnicima brzi pristup do više stvari koje vole. Inovacije, tehnološki napredak i omogućavanje prilika koje digitalizacija pruža upravo je ono što već devet godina promoviramo na najvećem hrvatskom tehnološkom spektaklu. Bug Future Show je mjesto na kojem dijelimo uspješnu praksu našoj ICT zajednici”, istaknuo je Bojan Mušćet, urednik digitalnih sadržaja u Hrvatskom Telekomu.

Jelena Glišić, moderatorica
Jelena Glišić, moderatorica

U unakrsnom intervjuu, Boris Drilo iz Hrvatskog Telekoma i Ante Mandić iz tvrtke INSIG2 raspravljat će o promišljanjima aktualnih tehnoloških trendova, kojima pomičemo granice mogućeg, od 5G-a do metaverzuma.

Na okruglom stolu bit će riječi o novim primjenama tehnologije, od fintecha do insuretecha na kome sudjeluju Tina Mirčeta iz Mastercarda, Vančo Balen iz Croatia osiguranja, Zoran Turković iz 24 sata te – nakon devet godina – prva keynote predavačica Bug Future Showa: Nataša Rapaić iz Hrvatskog Telekoma.

Najveći hrvatski poznavatelji dobrog zalogaja kombiniranog sa zdravim životom ispričat će što ćemo i kako jesti u budućnosti zahvaljujući utjecaju tehnologije: chef Tvrtko Šakota, bloger Domagoj Jakopović Ribafish, prof. dr. sc. Donatella Verbanac iz Zavoda za medicinsku biokemiju i hematologiju te Bruno Balen, CEO foodtech tvrtke Cidrani.

Ivica Kostelić
Ivica Kostelić

Ovogodišnji Bug Future Show ima i tri keynote predavača. To su Predrag Pale, otac hrvatskog interneta, Ivica Kostelić, proslavljeni skijaš i višestruki osvajač Svjetskog kupa te Josipa Majić iz tvrtke Revuto koja se bavi financiranjem digitalnih projekata.

Praćenje showa je besplatno, ali uz pozivnicu koju možete dobiti kontaktom na e-mail info@bfs.bug.hr. Svi ostali detalji programa dostupni su na http://bfs.bug.hr/.