Da li je „dobro“ dovoljno dobro? Stiže nova era pametnih telefona

blank

Uskoro ćemo vidjeti novo poglavlje inovacija pametnih telefona, ali saznajemo i jednu lošu vijest iz Samsunga

Što možemo očekivati od sljedećeg Samsung Unpacked događaja? TM Roh iz Samsunga najavio je što se može očekivati za nadolazeći Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, koji će se održati 11. kolovoza u 16:00 sati putem službenog YouTube kanala tvrtke kao i službene web stranice.

„Dok istražujemo sve načine kako da korisnicima pružimo samo ono najbolje, često se u tome nađemo i na neistraženom terenu. Kada smo lansirali Galaxy Fold seriju pametnih telefona, stvorili smo potpuno novu kategoriju uređaja, ali tu nismo stali. Brojne inovacije pružili smo i s Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip pametnim telefonima, gdje smo spojili vrhunsko preklopno iskustvo pametnih telefona zajedno s mogućnostima koje korisnici poznaju i vole“, napisao je TM Roh, naglasivši pritom svoje uzbuđenje zbog nadolazeće treće generacije pametnih telefona te sjajnih mogućnosti za multitasking i veću izdržljivost koju će omogućiti.

TM Roh, Samsung
TM Roh, Samsung

U Samsungu smatraju da će prošlogodišnji pametni telefoni iz Galaxy Z serije preoblikovati način na koji doživljavamo pametni telefon te donijeti potpuno novo korisničko iskustvo. Nastavljaju se fokusirati na epsko iskustvo kamere, vrhunske tehnologije, dugotrajnu bateriju te snažnu zaštitu.

Na Unpacked virtualnom događaju predstavit će neka nova iznenađenja za ove pametne telefone, uključujući S Pen olovku specijalno dizajniranu za preklopne uređaje. A sad slijedi loša vijest za sve ljubitelje Note serije: u kolovozu neće biti predstavljen Galaxy Note21. Ali, ne mora to značiti ništa loše. Umjesto za ovo doba godine uobičajenog predstavljanja Galaxy Note pametnih telefona, novi uređaji uključivat će i neke od omiljenih karakteristika Note pametnih telefona.

blank

Kroz kampanju sa sloganom „Da li je „dobro“ dovoljno dobro?“ Samsung želi pitati korisnike jesu li zaista zadovoljni svojim trenutnim pametnim telefonima, a upravo bi Unpacked 11. kolovoza mogao dati najbolji odgovor na ovo pitanje.

blank