Novi Visin identitet postat će vidljiv u svih 200+ zemalja

blank

Prije više od 60 godina, kad je Visa osnovana, malo je tko mogao zamisliti svijet u kojem ćemo živjeti bez gotovine i čekova

Utemeljiteljska vizija Vise uvođenja sigurnije, pouzdanije i prikladnije valute u digitalnom obliku započela je jednostavnim pitanjem: Što ako novac postane potpuno elektronički? Danas Visa i dalje predviđa budućnost digitalne trgovine, pružajući pristup putem svoje sigurne globalne mreže koja radi za sve i svugdje.

Tijekom posljednjih pet godina Visa je uložila 9 milijardi dolara u tehnologiju kako bi oblikovala budućnost trgovine, pružajući diferencirani skup proizvoda, usluga i pogodnosti. Godišnje bilježi više od 11 bilijuna američkih dolara transakcija.

blank

Dok nastavlja oblikovanje fizičkih i digitalnih transakcija kreditnom ili debitnom karticom, Visa omogućuje jednostavno te učinkovito kretanje novca. Tvrtka koja se temelji na omogućavanju ekonomske inkluzije, upravlja Visa mrežom koja povezuje 3,6 milijarde vjerodajnica, više od 70 milijuna trgovačkih lokacija, desetke tisuća partnera.

Visina mreža pruža “honorarcima” fleksibilnost da prime plaću u stvarnom vremenu, olakšava plaćanja osobama koje sad mogu slati i primati novac između milijardi kartica i računa širom svijeta, a velika korporativna plaćanja obavljaju se jednostavno i između zemalja.

Visa je upravo predstavila početnu fazu evolucije brenda te istaknula raznolike mogućnosti svoje mreže i predanost omogućavanju globalne ekonomske inkluzije. Identitet novog brenda Visa simbolizira promjene. Meet Visa filmovi ističu snagu mreže. Produciran od strane Visine globalne kreativne agencije Wieden + Kennedy, kratki film u režiji Malika Hassana Sayeeda poziva svijet da upozna Visu (Meet Visa) – mrežu koja radi za sve.

blank

Uz uvodni film, produciran je niz kraćih filmova i fotografija koji pokazuju veličinu i raznovrsnost Visa mreže koja omogućuje pristup i olakšava trgovinu stvarnim ljudima na stvarnim mjestima širom svijeta.

Uz Sayeeda, Visa je također surađivala s fotografkinjom Camillom Falquez i argentinskim redateljskim timom Pantera & Co. – Brianom Kazezom, Patom Martinezom i Franciscom Cantonom – kako bi što bolje prikazali trenutke kao što su:
• pronalaženje fleksibilnosti u načinu plaćanja
• lokalne trgovce s globalnim prodavačima
• rad na budućnosti u kojoj se pomoću kriptovaluta mogu kupiti super stvari
• podršku u tranziciji povremenih honorarnih poslova u svjetski poznata radna mjesta

Kampanja Meet Visa pruža prvi pogled u evoluirani vizualni identitet brenda koji će se implementirati kasnije ove godine, a sadrži osvježene boje za još bolji digitalni učinak, jedinstven font kreiran za optimalno digitalno iskustvo i ažurirani brend simbol dizajniran je kako bi pokazao svrhu organizacije.