Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija

blank

Konferencija Digital Shapers 2018 okupit će domaće i strane stručnjake koji će govoriti o aktualnim temama i zbivanjima u digitalnim procesima, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije.

Digitalna transformacija ili četvrta industrijska revolucija svjesna je transformacija poslovanja uz pomoć digitalnih tehnologija i jedna je od ključnih tema moderne ekonomije.

RTL Hrvatska, organizator konferencije Digital Shapers 2018, shvaća neizbježnost ozbiljne digitalne transformacije medija, gospodarstva, ali i cijelog društva te na konferenciji okuplja domaće i strane stručnjake koji će govoriti o aktualnim temama i zbivanjima u digitalnim procesima, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije. Konferencija će se održati 29. studenog 2018., od 10 do 18 sati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

U bogatom programu će, među ostalim, nastupiti Alex Katz, jedan od osnivača marketinške agencije Officer & Gentleman najpoznatije po tome što godinama radi na promotivnim kampanjama za Pornhub, zatim guru digitalne transformacije Vidar Andresen, domaćoj publici od prošle godine već poznati digitalni strateg Evangelos Papathanassiou, Tonči Huljić koji će govoriti o digitalizaciji
glazbene industrije i mnogi drugi.

Voditelji odjela ljudskih resursa vodećih hrvatskih kompanija će govoriti o prilikama, izazovima i utjecajima na sustav i princip zapošljavanja u digitalno doba, hrvatski političari o digitalizaciji političkog sektora i direktnoj komunikaciji s biračima, ministrica Blaženka Divjak o digitalizaciji obrazovanja…

Osoba ili kompanija koja je svojim radom najviše doprinijela digitalnom napretku Hrvatske bit će proglašena Digital Shaperom godine.