Uzmi Deezer s uključenom 1 gigom!

blank

Želiš da te glazba prati na svakom koraku – u javnom prijevozu, na poslu, dok trčiš, ideš na dejt, obavljaš kupnju? U bonbon Multimedija paketima stigle su zanimljive novosti.

Dovoljno je aktivirati Deezer u bonbonu jer korisnici bonbona imaju mogućnost uživati u sadržaju na tom globalno popularnom streaming servisu. S Deezerom dobivaš pristup katalogu s više od 53 milijuna pjesama koje možeš slušati i u offline modu, no čak i kada koristiš svoj podatkovni promet, Deezer je vrlo skroman u potrošnji.

Deezer je sjajan i zato što, za razliku od drugih aplikacija za reprodukciju glazbe, može raditi u pozadini. Znaš onaj osjećaj kada slušaš omiljenu pjesmu, ali dobiješ poruku ili e-mail pa iz svega moraš izaći kako bi odgovorio na poruku i onda sve ponovno uključivati? Ovdje toga nema.

blank

Nema ni reklama između pjesama. Gotovo beskrajnoj praktičnosti Deezera dodajmo i činjenicu da glazbu na Deezeru možeš slušati čak i kad ti je mobitel zaključan.

Deezer s vremenom uči što njegovi korisnici vole slušati pa im u skladu s time predlaže nove pjesme za koje misli da bi im se mogle svidjeti, uz mogućnost preslušavanja i plejlista drugih korisnika. Uz Deezer korisnici zapravo imaju pristup gotovo cijeloj glazbi na planeti i još je k tome mogu nositi sa sobom ma gdje išli i što god radili.

No sjajnim vijestima ni tu nije kraj jer uključivanjem ovog paketa po cijeni od 40 kuna mjesečno, korisnici dobivaju i 1 gigu internetskog prometa za surfanje po svom izboru.

blank

Ako koristite bonbon vjerojatno znate da možete precizno optimizirati vlastitu potrošnju, sami kreirati tjedne i mjesečne pakete, birati želite li više besplatnih minuta razgovora, SMS poruka ili gigabajta interneta. Osim toga, korisnici mogu izabrati jednu od četiri unaprijed pripremljene, gotove mjesečne kombinacije – s velikim internetom, s velikim razgovorima, jako velikim internetom i s jako jako velikim internetom.

U novoj bonbonovoj ponudi, uključite li Deezer uz nadoplatu od 40 kuna mjesečno, bez obzira koristite li mali, veliki ili srednji paket interneta, dobit ćete jedan gigabajt interneta potpuno besplatno. Oni korisnici koji odaberu jednu od četiri gotove kombinacije tarifa na bonbonu, Deezer i dodatan gigabajt interneta plaćaju samo 30 kuna.

Svoju kombinaciju možete složiti ovdje.

blank