Dizajnirajte svoj vlastiti hladnjak

blank

Online platforma omogućuje dizajniranje unikatnog hladnjaka po vlastitim preferencijama, a korisnici upravo to i žele

39% europskih potrošača svoj dom doživljava kao mjesto za izražavanje vlastitog stila i osobnosti dok 22% korisnika smatra da je vanjski izgled uređaja ili namještaja ključan kod kupnje – puno važniji sada nego prije pandemije, pokazuje interno istraživanje tvrtke Samsung Electronics.

Samsung je putem online platforme Bespoke Design studio omogućio dizajniranje vlastitog Bespoke hladnjaka, biranjem boja, materijala te modula za savršeno uklapanje u svaki životni stil. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj inovaciji korisnici putem virtualnog doživljaja konačno mogu vidjeti koja će im kombinacija hladnjaka najbolje pristajati u interijer kuhinje.

blank

Zbog izuzetno pozitivnih reakcija i odličnog vanjskog izgleda, Bespoke hladnjak osvojio je prestižne nagrade za dizajn – zlatna nagrada na International Forum (iF) Design Award 2020 kao i srebrna nagrada te priznanje Best-in-Show na International Design Excellence Awards (IDEA) 2020.

„Prošlo je vrijeme kada su se dizajnirali kućanski uređaji istog standarda, a kao pravi dokaz tomu su Bespoke hladnjaci koji teže personaliziranom dizajnu i zadovoljavaju individualne potrebe korisnika. Kako se navike korisnika mijenjaju iz dana u dan, upravo su Bespoke hladnjaci tu da ispune i najzahtjevnije potrebe, gdje osim što svojom tehnologijom štede vrijeme i čuvaju namirnice kako bi se posvetili onome što je najvažnije, omogućavaju istinsku transformaciju interijera prema svačijem ukusu“, izjavio je Harry Choi, Head of Design for Digital Appliances at Samsung Electronics.

blank