Samsung Roadshow 2021: Upoznajte sve najnovije Samsungove proizvode i usput uštedite

blank

Prilika koja se ne propušta – na jednom mjestu možete vidjeti i isprobati uređaje Samsung, a za neke od njih dobit ćete i veliki popust

Unatrag nekoliko godina Samsung Roadshow je jedinstveni putujući paviljon koji posjećuje mnoge hrvatske gradove. Kroz sljedeća dva i pol mjeseca moći će se pogledati najnovija postava inovativnih Samsungovih uređaja, a Roadshow će obići brojne gradove diljem Lijepe naše i susjedne Slovenije. Riječ je o prodajno-savjetnoj atrakciji, na kojoj će posjetitelji iz prve ruke dobiti korisne informacije i savjete o najnovijim tehnologijama osmišljenim za podizanje kvalitete svakodnevnog života.

blank

Na ovogodišnjem Samsung Roadshow 2021 mogu se doživjeti uređaji iz Galaxy S serije, S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, iz Samsung Galaxy A serije pametnih telefona (A52, A52 5G i A72), ali i popularni Galaxy pametni satovi (posebno se ističe Galaxy Watch3). Samsung predstavlja najnovije tablete, bežične slušalice Buds Pro te jedinstvene savitljive pametne telefone Galaxy Z Fold2 i Z Flip.

Samsung The Terrace
Samsung The Terrace

Morate obavezno uživo vidjeti outdoor televizore Terrace, lifestyle televizore The Frame i The Sero, kao i najnovije modele Neo QLED 8K televizora velikog zaslona. U Hrvatsku stiže i inovacija predstavljena prije nekoliko dana – prilagodljivi Bespoke hladnjak koji nudi potpunu personalizaciju prostora. Stiže ljeto pa ne propustite na svojoj koži osjetiti klima zona, uz nove WindFree Elite uređaje.

Samsung WindFree Elite
Samsung WindFree Elite

Prvi koji će imati priliku vidjeti najnovije Samsungove inovacije su Zagrepčani – do 20. svibnja u 21 sat moći će se na glavnom ulazu Garden Malla upoznati sa svim najnovijim proizvodima. Turneja se nastavlja na parkingu City Centra West od 21. do 23. svibnja, uz naglasak kako će posjetitelji 22. i 23. svibnja Samsung paviljon moći posjetiti već od 9 sati. Zatim Roadshow iz Zagreba odlazi u Osijek, a Slavonci i Baranjci će nove uređaje moći isprobati na Trgu Ante Starčevića, 26.5. – 29.5. od 13 do 21h.

Samsung Bespoke Home
Samsung Bespoke Home

Uštedjet ćete kupnjom Samsunga Galaxy A02s za 999 kn uz jednokratno plaćanje, kao i do 40% popusta na dodatnu opremu. Premium usisavač Jet 90E čeka vas po promotivnoj cijeni od 4.299 kn. Kupnjom Galaxy Z Fold2 telefona dobivate Tab S6 Lite na poklon.

Uz Neo QLED 8K Samsung daruje soundbar zvučnik HW-Q700A, a uz 75″ i 85″ Neo QLED modele soundbar zvučnik HW-Q600A. Uz 75″ i 85″ QLED modele dobivate soundbar zvučnik HW-A550, a uz 75″ i 85″ Crystal UHD soundbar zvučnik HW-A450. Uz The Frame modele iz 2021. dijagonale 55’’ i veće ili model The Serif dobivate soundbar zvučnik HW-S50A.