Honor stiže u Hrvatsku, a novi model će vas oduševiti

blank

Uz sve Googleove servise Honor 50 ima podršku za 5G, 120 Hz osvježavanje ekrana, a glavna kamera nudi 108 megapiksela

Ali, nije to sve! U pakiranju ćete uz Honor 50 dobiti i punjač snage 66 W, što je dvostruko ili trostruko veća snaga nego što ju podržava većina pametnih telefona na tržištu. Baterija je kapaciteta 4300 mAh. Svakako su najveća novost Googleove usluge (Google Mobile Services) koje će Honor telefoni ponovo ponuditi, nakon dvije godine pauze.

U međuvremenu, Honor je postao samostalna tvrtka i više nije u vlasništvu marke Huawei. Na kineskom tržištu Honor zauzima visoko treće mjesto, a uspjehu je pridonio i telefon kojeg će moći kupiti i hrvatsku kupci.

blank

Na stražnjoj se strani, uz senzor od 108 megapiksela, nalaze još tri senzora od 8, 2 i 2 megapiksela dok se unutar zakrivljenog OLED ekrana od 6,57 inča nalazi selfie kamera od 32 megapiksela. Honor 50 pokreće Snapdragon 778G 5G.

„S veseljem najavljujem da će se i korisnici u Hrvatskoj uskoro moći uvjeriti u kvalitetu naših najnovijih uređaja koji će imati Google servise. Ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ćemo ponuditi i korisnicima u Hrvatskoj koji cijene kvalitetu”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za Honor Srbija, Hrvatska i Slovenija.

blank

Već su počele prednarudžbe za novi Honor 50, najnoviji pametni telefon s kojim se Honor na velika vrata vraća na hrvatsko i europsko tržište. Rezervirate li svoj Honor 50 do 14. studenog 2021. na poklon ćete dobiti bežične slušalice Honor Earbuds 2 Lite čija je vrijednost 599 kuna.

Cijena za Honor 50 sa 6 GB radne i 128 GB interne memorije je 3999 kuna dok verzija s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije košta 4499 kuna.

blank

blank

blank blank