DJI Osmo Pocket je maleni snimač 4K videa

blank

Uz stabilizaciju s tri osi, DJI Osmo Pocket radi ono što i gimbal, s tim da gimbal treba dodatno mobitel ili kameru dok se na ovom uređaju sve nalazi u malenom kućištu.

Malena ručna kamera s 1/2,3-inčnim senzorom i otvorom blende f/2.0 u samo nekoliko sekundi snima 4K video filmove, uz mehaničku, optičku i elektroničku stabilizaciju slike. Fotografije se s DJI Osmo Pocket snimaju u 12 megapiksela uz veličinu piksela od 1,55 μm. DJI Osmo Pocket mase je 116 grama, 4K video snima u 60 sličica u sekundi (uz dva mikrofona, a moguće je koristiti i eksterni mikrofon), a baterija traje do 140 minuta (puni se za 73 minute).

blankNa kućištu uređaja DJI Osmo Pocket se nalazi i manji ekran u boji, a tijekom snimanja moguće je označiti objekt i kamera će držati fokus upravo na tom detalju. Podržano je snimanje u Timelapse načinu dok se uz tripod mogu dobiti kvalitetne noćne kamere (u Pro načinu). Uz Bluetooth i wireless moguće je DJI Osmo Pocket spojiti na pametni telefon te daljinski upravljati snimanjem.

Cijena za DJI Osmo Pocket je 369 eura (studeni 2018.)