Do Saas usluga preko Zebra Marketplace

blank

Nova platforma za MSP partnere, Zebra Marketplace, nudi mogućnost brzog pokretanja vlastitih IT usluga

Zebra Marketplace namijenjen je postojećim i budućim partnerima te nudi mogućnost brzog pokretanja vlastitih IT usluga – bez ugovora, bez obveza i bez čekanja. Zebra Systemsova nova platforma, koju pokreće Zebra Systems, usmjerena je upravljanju informatičkim tehnologijama u oblaku i uslugama kibernetičke sigurnosti za upravljane pružatelje usluga (MSP) i druge IT isporučitelje.

Cilj platforme je omogućiti jednostavan pristup SaaS uslugama kod partnera kod kojih značajno raste potražnja za uslugama u oblaku. Platforma trenutno omogućuje aktiviranje sljedećih usluga:
– Acronis Cyber Cloud – platforma za pružatelje usluga pravljenja sigurnosnih kopija podataka i
jednostavnom primjenom učinkovite kibernetičke zaštite
– Solarwinds MSP – sveobuhvatni, sigurni i jednostavni paketi za pružanje upravljanih usluga,
uključujući i udaljenu administraciju, nadzor i sigurnost
– GFI Mail Security – SaaS rješenje u oblaku za sigurnost e-pošte koje blokira poruke s neželjenom
poštom, zlonamjernim softverom ili pokušajem krađe identiteta.

„Oklijevanje u pristupu tehnologijama u oblaku i konceptu pružanja IT-a kao usluge definitivno postaje povijest zahvaljujući događanjima prošle godine“, rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer Zebra Systemsa za Jugoistočnu Europu te dodao:

„Interes kupaca za IT uslugama izrazito je porastao u odnosu na nabavku vlastite infrastrukture, a IT dobavljači moraju se brzo prilagoditi ovom trendu. Stoga smo odlučili fokusirati portfelj naših proizvoda u oblaku na jedno mjesto, kako bi naši partneri, ali i svi zainteresirani za pružanje usluga mogli odabrati platformu za mala i srednja poduzeća koja točno odgovara njihovim potrebama.“

Nebojsa Stankić, Zebra Systems
Nebojsa Stankić, Zebra Systems

Postojeći i potencijalni partneri putem Zebra Marketplace mogu brzo pokrenuti vlastite IT usluge bez ugovora, obaveza ili čekanja. Proizvodi se mogu isprobati besplatno u razdoblju od 30 dana. Opcije aktivacije i besplatne probe dostupne su na web odredištu: https://www.zebra.cz/marketplace-en