IFA 2021: globalni brandovi s nestrpljenjem čekaju rujan kako bi u Berlinu predstavili svoje inovacije

blank

Sljedeće izdanje sajma IFA 2021 održat će se u Berlinu, a mnogi poznati svjetski brandovi najavljuju svoj veliki povratak

2020. godinu pamtit ćemo i po održavanju sajma IFA 2020 Special Edition. I dok su gotovo svi veliki sajmovi i kongresi u cijelom svijetu u 2020. godini u potpunosti otkazani zbog epidemije koronavirusa, u prostorima Messe Berlin početkom rujna 2020. okupilo se 150 izlagača dok je oko 1300 izlagača nastupilo u online izdanju sajma. Sajam je ukupno posjetilo 6100 posjetitelja uživo, među njima je bio i Portofon.com, a više od 78.000 ljudi posebno izdanje sajma pratilo je online.

Tijekom tri dana svoje su proizvode na dvije pozornice i unutar tri paviljona predstavili LG (s impresivnom hologramskom prezentacijom) te TCL, BSH, Haier, Honor, Huawei, Miele, Neato, Qualcomm, realme, Satisfyer i mnogi drugi.

blank

 

Nakon što je uspješno završeno izdanje za 2020. godinu, izvršni direktor IFA sajma Jens Heithecker najavio je veliki interes izlagača za izdanjem u 2021. godini koje će se održati od 3. do 7. rujna 2021. Za najznačajniji svjetski sajam potrošačke tehnike i kućne elektronike IFA 2021 već je tada bilo rezervirano čak 60 posto izlagačkog prostora. Zajedno s partnerima priprema se oporavak nakon zaključavanja (lockdowna) koje je zahvatilo cijeli svijet.

Interes su pokazale tvrtke Hama, Golla, Schneider Electric, Mielle Group, Amica International, Beurer, Europe Bissell, BLAUPUNKT/ GIP Development SARL, Bleujour, Cellularline Group i mnogi drugi.