Edukativna igra Lego Duplo World od sada dostupna i u Huaweijevoj AppGallery trgovini

blank

Lego Duplo World je edukativna igra za djecu s više od 13 milijuna preuzimanja širom svijeta, s podrškom na više od 20 jezika

Uz djecu, višestruko nagrađivana aplikacija Lego Duplo World je popularan i među roditeljima kojima pokazuje kako na jednostavan način spojiti učenje i zabavu.

Lego Duplo World razvio je StoryToys, razvojni studio u sklopu londonskog Touch Pressa. Igra potiče znatiželju i podržava razvoj djeteta kroz kreativne igre poput gradnje, istraživanja i igre uloga pomoću 3D Lego Duplo kocki.

Igra Lego Duplo World besplatno se može preuzeti u Huaweijevoj AppGallery trgovini, a unutar nje je moguće otključati dodatne mogućnosti. U trgovinu su stigle nove aplikacije: avioprijevoznika KLM te nove popularne igre Paper.io, State of Survival i Dystopia: Contest of Heroes.

Od nedavno su u trgovini dostupne George Erste Banke i HEP-ov m-hepi, kao i nekoliko inovativnih domaćih aplikacija: Sportyn je specijalizirana aplikacija za promociju, identifikaciju i selekciju
vrhunskih sportaša, Book&Zvook omogućuje slušanje sve popularnijih audio knjiga na hrvatskom jeziku dok je Pričalica najpopularnija domaća aplikacija za roditelje.

Mondly je jedna od najpopularnijih svjetskih aplikacija za učenje jezika koja korisnicima nudi učenje 33 različita jezika. Od popularnih engleskog, španjolskog, francuskog, njemačkog, ruskog ili portugalskog pa sve do turskog, japanskog, indijskog i brojnih drugih jezika.

AppGallery je trenutno treća najveća trgovina aplikacija na svijetu. Dostupan je u više od 170 zemalja (među njima je i Hrvatska) s 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta.