Moovit aplikacija od sada i za korisnike Huaweijevih pametnih telefona

blank

Izraelska mobilna aplikacija je, uz Android Play Store i Appleov App Store, od sada dostupna i u Huaweijevoj trgovini AppGallery

Korisnici pametnih telefona Huawei, koji nemaju pristup u Android Play Store i Appleov App Store, od sada mogu na svoj uređaj preuzeti aplikaciju Moovit. Hrvatski korisnici će instaliranjem aplikacije iz AppGalery trgovine dobiti jednostavan vodič kroz putovanja unutar brojnih domaćih i stranih gradova kako bi pronašli optimalan transport.

Moovit, besplatna aplikacija je na Android telefone instalirana više od 50 milijuna puta, prosječna ocjena joj je 4,5 od 10 dok su ju korisnici iPhonea, iPod toucha i iPada ocijenili ocjenom 4,6/10. Veličine je oko 250 MB, a minimalno zahtijeva iOS 10.0 i watchOS 5.2 ili više.

blank

Koristi ju više od 865 milijuna ljudi u 3200 gradova u 106 zemalja, a Moovit aplikacija kombinira podatke operatora javnog prijevoza, mikro prijevoza i prijevozničkih tijela s informacijama korisničke zajednice. Kao rezultat toga, Moovit korisnicima pruža točne informacije o najboljima rutama za putovanja u stvarnom vremenu, uključujući informacije o dolasku prijevoznog sredstva, servisne obavijesti, kao i značajke pristupačnosti, olakšavajući korištenje osobama s invaliditetom.

Moovit tijekom pandemije koronavirusa korisnicima osigurava točne, pouzdane informacije o prometu i gradskoj mobilnosti uz podršku zajednice Moovitera sa 700.000 lokalnih „urednika“ koji mapiraju i održavaju informacije o lokalnom tranzitu u gradovima.

blank