Galaxy Unpacked 2023: Naravno da znamo što se predstavlja!

blank

Samsung će za točno tri tjedna predstaviti tri nova modela pametnih telefona Galaxy od kojih puno toga očekujemo

Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23 Ultra su uređaji o kojima će se pričati u 2023. godini. Samsung je objavio pozivnicu za praćenje događaja na kojem će se uređaji detaljno predstaviti.

Otkažite sve što ste planirali za 1. veljače 2023. u 19 sati jer ćemo tada saznati i kakve su kamere ugrađene u nove Galaxy S23 modele. Očekujemo kameru od 200 megapiksela, očekujemo i nove mogućnosti S Pen olovke na S23 Ultra modelu, zanima nas dijagonala ekrana koji će sigurno briljirati, kao i uvijek do sada.

blank

Dolazi nova era Galaxy inovacija, to je poruka koju je Samsung odaslao cijelom svijetu. Njihove su inovacije osmišljene kako bi omogućile nevjerojatne mogućnosti za ljude već danas, ali i šire. Nova serija Galaxy S bit će oličenje načina na koji se definira ultimativno premium iskustvo. Samsung će s tri nova modela podignuti ljestvicu i postaviti nove standarde za ono što je epsko.

1. veljače, po prvi put u posljednje tri godine, Samsung Electronics će održati događaj Unpacked u San Franciscu na kojem će biti prisutni mnogi novinari iz cijelog svijeta. Pridružite se kao jedan od prvih koji će vidjeti nove premium Galaxy inovacije. Događaj će se prenositi uživo na Samsung.com, Samsung Newsroom i Samsungovom YouTube kanalu.