75% popusta na pametne telefone Honor

blank

Započnite novu godinu s novim pametnim telefon s full funkcionalnostima kakve se očekuju od današnjih pametnih telefona

Na izbor se nude dva odlična modela – Honor 70 i Honor X8. Jednog testiramo, a drugog smo već testirali. Nemojte propustiti odličnu priliku koja traje samo u siječnju 2023.

Telefoni su dostupni u web shopu A1 – zvijezde mjeseca si možete priuštiti čak i ako ste u prosincu sve potrošili. Trenutačno najpopularniji Honorov model 70 možete dobiti za 40% popusta, a Honor X8 uz čak 75% popusta.

blank

HONOR 70 je već osvojio mnoštvo međunarodnih nagrada, uključujući prestižnu nagradu EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023 pa bi vrlo lako mogao osvojiti i vaše srce. Lijep i profinjen pametni telefon s odličnim kamerama i performansama savršen je za vlogere i modne entuzijaste kojeg hvale i ozbiljni ljubitelji tehnologije.

Dostupan je u smaragdno zelenoj i klasičnoj crnoj boji. Redovna preporučena cijena za HONOR 70 od 8 GB / 128 GB je 517,49 eura, a na web shopu A1 u siječnju ga možete dobiti s 40% popusta za samo 12 eura odmah i 8 eura mjesečno na 24 mjeseca u sklopu tarife Savršena.

HONOR X8 je idealan uređaj za vas ako trebate tanak i lagan pametni telefon koji bez problema stane u malu torbicu ili džep, a svejedno ima velik zaslon visoke razlučivosti. Pokreće ga čipset Qualcomm Snapdragon 680 dizajniran za pružanje vrhunskih performansi uz očuvanje snage.

Dostupan u crnoj i srebrnoj boji HONOR X8 ima 6 GB / 128 GB memorije. Redovna preporučena cijena za HONOR X8 je od 238,76 eura, a na web shopu A1 trenutačno ga možete nabaviti s čak 75% popusta za samo 7 eura, u sklopu tarife Savršena.

blank