GFI Unlimited Solution Sets za male i srednje velike tvrtke

blank

Softverski paket GFI Unlimited Solution Sets omogućuje brzu, jednostavnu i automatiziranu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte

Male i srednje velike tvrtke (SMB) su pod stalnom prijetnjom krađe, zaključavanja i eventualnog neželjenog otkrivanja podataka. I SMB tvrtkama je, poput velikih, potrebna viša razina sigurnosti za udaljeni rad. IT proračuni su još niži no prije, a komunikacijski i sigurnosni alati koji se koriste ne uključuju sveobuhvatnu funkcionalnost. IT administratori suočavaju se sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima.

Rješenje nudi Zebra Systems kroz dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets, namijenjenom malim i srednje velikim tvrtkama. GFI Software, isporučitelj sigurnosnih rješenja u poslovnim mrežama, upotrijebio je ranije osmišljeni softverski paket GFI Unlimited za pripremu tematski fokusiranog seta alata GFI Unlimited Solution Sets.

blank

Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security paketi omogućuju brzu, jednostavnu i automatiziranu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte koji su danas prijeko potrebni za održavanje kontinuiteta poslovanja malih i srednje velikih tvrtki.

Unlimited Secure E-mail nudi sveobuhvatnu zaštitu u području koje je najčešća meta cyber napada – više od 90% malvera do tvrtki pristiže e-poštom. Paket uključuje rješenje za poslužitelje e-pošte i klijente sa šifriranom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s 4 antivirusne jezgre te funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

Drugi paket Unlimited Network Security iz pretplate GFI Unlimited pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu tvrtke uz funkcionalnosti vatrozida, zaštite od virusa i neželjene pošte te alata za procjenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Komplet pruža zaštitu mrežnog perimetra, mrežnog prometa, krajnjih točaka i izvještavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.

„GFI Unlimited Solution Sets najvažnija je vijest za naše kupce u posljednjih nekoliko godina“, rekao je
Dan Beer, izvršni direktor kompanije GFI Software. „U današnjim vrlo dinamičnim i nepredvidljivim vremenima, naši softverski paketu pružaju sigurnost da će dvije najvažnije infrastrukture svake tvrtke – korporativna mreža i e-pošta – ostati što dostupnije i funkcionalnije pod bilo kojim okolnostima. A sve to dolazi u istom, razumnom i pristupačnom cjenovnom paketu tipičnom za model licenciranja GFI Unlimited.“