Honor će biti glavna tema ovogodišnjeg sajma IFA

blank

U Berlinu ćemo početkom rujna najprije poslušati što o sklopivim pametnim telefonima imaju reći iz Honora

Honor će na sajmu IFA, koji se od 1. do 5. rujna 2023. održava u njemačkom Berlinu, imati uvodni govor, a glavna tema bit će sklopivi pametni telefoni. Na sajmu potrošačke elektronike, kojega je prije epidemije koronavirusa posjećivalo 250.000 ljudi, Honor bi mogao predstaviti model Magic V2, koji je već predstavljen u Kini.

Ipak, glavna riječ u Honorovom keynoteu povezivat će modnu industriju i pametne telefone. Očekuje se da bi Honor mogao izložiti nove uređaje s kojima nastavlja osvajanje europskog tržišta.

blank

Od predstavljanja sklopivih pametnih telefona u 2019. godini pratili smo evoluciju pametnih telefona. “Vrijeme je da sklopivi pametni telefoni uđu u središte pozornosti”, kažu iz Honora. Inače, na prošlogodišnjem sajmu IFA izvršni direktor Honora George Zhao otkrio je planove da svoju sklopivu liniju po prvi put plasira u Europu.

U Honoru smatraju kako novi faktor oblika ima značajan potencijal, a Zhao predviđa da bi mogao postati mainstream i na kraju uzurpirati trenutne dizajne tijekom sesije na MWC Shanghai 2023.

Honor Magic V2
Honor Magic V2

99. po redu izdanje najveće svjetskog sajma potrošačke elektronike i kućanskih aparata IFA održat će se u Berlinu od 1. do 5. rujna 2023. U međunarodnom B2B trgovačkom središtu, koje je usmjereno na razvoj tržišta, održat će se radionice i panel rasprave kao i veliki broj prezentacija o najnovijim inovacijama na tržištu.

Uvodni govor za IFA-u 2023. ove godine je pripao globalnom tehnološkom brendu Honor što znači da sajam otvara svojom prezentacijom Unfold Tomorrow. Prezentacija će se održati prvoga dana sajma, 1. rujna s početkom u 10:00 sati u dvorani 21b.