Honor će biti pravi hit na sajmu IFA 2020

blank

Na rujanskom sajmu IFA u Berlinu Honor će predstaviti nekoliko zanimljivih uređaja, a velika novost su i prvi Honor tableti

IFA sajam u Berlinu održat će se u fizičkom obliku od 3. do 5. rujna 2020. Naime, ove se godine sajam IFA u Berlinu odvija pod posebnim mjerama tako da posjetiteljima neće biti dopušten ulaz. Određeni (manji broj) akreditiranih novinara moći će tijekom tri dana uživo vidjeti neke od noviteta koji će u prodaju stići tijekom jeseni i zime, pred božićne blagdane i novogodišnje praznike.

blank

Među gotovo stotinjak (za sada potvrđenih izlagača) nastupit će i Honor. U Berlinu ćemo uživo 4. rujna 2020. vidjeti nekoliko zanimljivih uređaja. Honor Pad 6 i Honor Pad X6 nazivi su prvih tableta koje će Honor predstaviti za određeni broj novinara iz cijelog svijeta. Nakon predstavljanja tableti će biti dostupni na internacionalnim tržištima, a u Berlinu ćemo saznati više o karakteristikama novih tableta.

blank

Uz prve tablete s potpisom Honor, u Berlinu će po prvi put biti predstavljen i prvi Honor outdoor pametni sat. Naglasak na satu bit će na robusnom izgledu i sportskim funkcijama. Kao što se vidi na fotografiji, novi pametni sat Honor (za sada ne znamo naziv) dizajniran je da bude suputnik u avanturama i pri različitim aktivnostima u prirodi, poput npr. planinarenja i penjanja, pružajući navigaciju i brojne druge korisne mogućnosti.

blank

Na krilima prethodnika, serije laptopa Honor MagicBook dizajnirane za mlade profesionalce koji žele superiorne mogućnosti i funkcionalnost po pristupačnoj cijeni, Honor će u Berlinu na Expand Your Life događaju predstaviti i nova PC računala s najnovijom serijom procesora AMD Ryzen 4000.

Sa svojim tankim okvirima, ultraprijenosnim laganim dizajnom i moćnim performansama, MagicBook je impresionirao kako medije, tako i korisnike širom svijeta. U Rusiji je Honor MagicBook serija rangirana kao top 2 najprodavaniji ultrabook u DNS web trgovini.

blank

MagicBook 14 je rangiran u top 3 najprodavanija laptopa na Amazon.de u Njemačkoj i među top 5 najprodavanijih laptopa u Boulanger trgovini u Francuskoj. U Velikoj Britaniji Honor MagicBook 14 je rangiran u top 10 najprodavanijih novih proizvoda na Amazon.co.uk.

Portofon.com će direktno iz Berlina objaviti svoje prve dojmove o novim uređajima Honor.