IFA 2020 Special Edition: IFA NEXT Innovation Engine potiče nove vizije

blank

Specijalno izdanje sajma IFA u Berlinu kroz tri dana potaknut će inovativnost i vizije u tehnologijama te mobilnost u industriji

Trodnevni program, od 3. do 5. rujna 2020. udomit će i SHIFT Mobility meets IFA NEXT na kojem će se poticati rasprave o budućim konceptima i idejama iz područja tehnologije i mobilnosti. Kroz 40-ak sesija će stručnjaci različitih profila pokazati svoje vizije, uključujući izvršne direktore (CEO), predstavnike startup scene, a pozornost će privući vozač automobilskih utrka Mike Rockenfeller.

Teme o kojima će se u Berlinu razgovarati su od budućnosti mobilnosti, umjetne inteligencije do žena osnivačica startupova, ali i održivosti u novom vremenu.

Tijekom startup dana (Start-Up Days) svako popodne će se pred publikom i žirijem predstavljati različiti startupovi, a u večernjim satima bit će proglašen pobjednik dana koji će imati najinspirativniju prezentaciju.

Jesmo li spremni za novu mobilnost u budućnosti? Na to pitanje će odgovoriti događanje SHIFT Mobility meets IFA NEXT, uz pogled iz različitih kutova na fascinantne promjene koje zahvaćaju ekosustave mobilnosti i tehnologija. O virtualnom putovanju na Mars govorit će Jonathan Nowak iz SPREE Interactive, a to je samo jedno od zanimljivih predavanja koja će se moći poslušati uživo u Berlinu.

Pogledajte kompletan program SHIFT Mobility meets IFA NEXT