Na IFA 2020 Special Edition stižu trgovci i distributeri iz više od 50 zemalja

blank

Na IFA Business, Retail & Meeting Lounges događanje u Berlinu početkom rujna registriraju se trgovci na malo i distributeri

IFA B2B Lounges bit će od 3. do 5. rujna 2020. u Berlinu ekskluzivno mjesto okupljanja trgovaca i proizvođača elektroničke opreme i kućanskih uređaja. U opuštenoj atmosferi, uz sve poduzete sigurnosne mjere, održavat će se različiti sastanci.

– Osobni kontakt i dalje ostaje temelj uspješnih poslovnih odnosa, izjavio je Dirk Koslowski, direktor sajma IFA Messe Berlin. Kroz posebno izdanje IFA Special Editions organizatori će posjetiteljima pružiti najbolju moguću podršku kako bi se na što bolji način pripremili za kraj godine.

blank

Berlinski sajam IFA godinama je mjesto na kojem proizvođači predstavljaju proizvode koji u prodaju stižu u najplodonosnije vrijeme u godini, pred Crni petak te božićne i novogodišnje praznike i blagdane.

IFA Business, Retail & Meeting Lounges u poznatom paviljonu sajma u Berlinu, City Cube, primit će samo unaprijed registrirane posjetitelje. Stiže više od 200 preregistriranih trgovaca i distributera iz Njemačke, uključujući predstavnike EK/servicegroup, Euronics, expert, EP:Electronic Partner, Telering i Media-Saturn Deutschland GmbH.

U Berlin želi doći i više od 250 međunarodnih trgovaca i distributera iz 50 zemalja svijeta, koliko ih je do sada izrazilo interes za sudjelovanjem. Spomenimo i da će Euronics Deutschland eG na berlinskom sajmu 6. rujna 2020. održati svoju godišnju skupštinu.

Svoje sudjelovanje već su potvrdili AVM, Sinotunity GmbH, Neato Robotics Inc., IDCP BV, Simfer ic de vis Ticaret A.S., LG Electronics Deutschland GmbH, Bleu Jour Sarl, MPM agd SA, AIWA Europe S.L., Grundig Intermedia GmbH i Beko Deutschland.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na web stranici na kojoj je moguća i registracija.