Honor Magic V2 povećava produktivnost

blank

Korisnici pametnih telefona danas traže uređaj koji može držati korak s njihovom užurbanom dnevnom rutinom

Najtanji preklopni pametni telefon Honor Magic V2 savršen je partner za dinamičnu svakodnevicu. To je uređaj koji će korisnicima povećati njihovu produktivnost, podržati njihove potrebe za zabavnim sadržajem bez stalnog spajanja na punjač te uređaj kojeg mogu integrirati u svoj užurbani životni stil.

Sve te zahtjeve uspješno može ispuniti HONOR Magic V2, trenutno jedan od najtanjih i najlakših preklopnih pametnih telefona, koji se ističe u dva ključna aspekta suvremenog mobilnog korisničkog iskustva: nova tehnologija baterije i njena izdržljivost te napredne značajke multitaskinga na uređaju.

Sofisticirani dizajn s naprednom tehnologijom koju zahtjevni korisnici i očekuju karakterizira HONOR Magic V2, najtanji preklopni pametni telefon na svijetu. Kada se rasklopi obećava neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva.

blank

Jedna od najčešće spominjanih multitasking značajki među korisnicima Honor Magic V2 je njegova funkcija podijeljenog zaslona. Korisnici tako mogu istovremeno pokrenuti čak četiri aplikacije, dvije u podijeljenom zaslonu i još dvije manje u manjim plutajućim iskačućim prozorima.

Način podijeljenog zaslona pokreće se na vrlo jednostavan i intuitivan način, jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem aplikacija na željenu stranu zaslona, značajno poboljšavajući korisničko iskustvo.

Telefon iz Honora obožavat će i gameri – s vrhunskim 120 Hz LTPO zaslonom Honor Magic V2 osigurava glatke prijelaze podižući korisničku interakciju. Impresivni omjer zaslona i tijela od 90,4% povećava prikaz kako bi se stvorio poboljšani doživljaj igranja.

Osim toga, suradnja s Gameloftom stravstvenim gamerima omogućuje potpuno novo, vrhunsko iskustvo igranja igrica na velikom zaslonu. Optimizirani Asphalt 9: Legends, koji je od veljače ove godine dostupan svim korisnicima Honor Magic V2, primjer je interdisciplinarne inovacije i kako su otvorenost i suradnja dviju kompanija doveli do liderske pozicije u području igara na preklopnim pametnim telefonima.

Besprijekorno korisničko iskustvo osigurava kontinuitet prijelaza između aplikacija. Kako korisnici prelaze s naslovnog na glavni zaslon aplikacija koju su koristili automatski se prilagođava većem zaslonu bez ikakvih smetnji.

blank

Sposobnost Honora Magic V2 da upravlja prijelazima između aplikacija pokazatelj je optimiziranog softvera i moćnog hardvera. Ova fluidnost u prijelazima ključna je za održavanje učinkovitosti tijeka rada, dopuštajući korisnicima mijenjati kontekste bez kašnjenja.

Upravljanje RAM-om i procesorska snaga Magic V2 u tome igraju ključnu ulogu, osiguravajući da čak i aplikacije koje zahtijevaju velike resurse mogu raditi istovremeno, bez utjecaja na ukupnu izvedbu uređaja.

Brzina punjenja i kapacitet baterije

Multitasking i produktivnost, najčešći razlozi za intenzivno trošenje baterije, ovom preklopnom pametnom telefonu ne predstavljaju izazov. Trajanje baterije premašilo je sva očekivanja onih koji su uređaj koristili u poslovne svrhe, kao što su pokretanje više aplikacija odjednom i pregledavanje e-maila, a baterija podržava duge sate tijekom streaminga, korištenja društvenih mreža i igranja
igrica.

Opremljen HONOR-ovom tehnologijom za brzo punjenje, Honor Magic V2 podržava žično punjenje do 66 W. Uređaju to omogućuje punjenje od 0 do 50% u samo 15 minuta, odnosno do 100% za manje od sat vremena.

blank

Ovu sposobnost brzog punjenja posebno cijene korisnici s užurbanim stilom života, koji svoje kratke pauze koriste za punjenje uređaja i nastavak kretanja kroz dan. Kod Honora Magic V2 riječ je o višem kapacitetu baterije koji dosad nije postojao u preklopnim pametnim telefonima, koji podržava dužu dnevnu upotrebu, od video streaminga i gaminga do produktivnih zadataka.

Honor Magic V2, sa svojim ključnim specifikacijama poput ultratankog profila od 9,9 mm kada je preklopljen, masom od samo 231 grama, robusnom baterijom od 5000 mAh koja nadopunjuje njegove izvanredne značajke te zaslonom s certifikatom za njegu očiju pametni je preklopni telefon bez kompromisa.

On ne predstavlja samo korak naprijed u tehnologiji preklopnih telefona već korak prema budućnosti u kojoj se tehnologija neprimjetno prilagođava životnom stilu korisnika omogućujući produktivnost, zabavu i komunikaciju bez kompromisa.

Preklopni pametni telefon Honor Magic V2 u Hrvatskoj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatora te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR, a dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom.