Honor Magic6 će koristiti Snapdragon 8 Gen 3

blank

Novi model pametnog telefona najavljen je na Snapdragon Summitu 2023. na Havajima, na kojem je otkriven novi čip Snapdragon 8 Gen 3

“U Honoru smo posvećeni pomicanju granica kad su u pitanju inovacije i stvaranje inteligentnijeg i intuitivnijeg korisničkog iskustva,” istaknuo je George Zhao, izvršni direktor Honora. Novi model Honor Magic6 imat će snagu velikog jezičnog modela (LLM) s veličinom parametara od sedam milijardi.

Suradnja Honora i Qualcomm Technologies koristi stručnost obiju tvrtki za podršku LLM-a na uređaju i stvaranje ekosustava usmjerenog na čovjeka, koji omogućuje besprijekorne pametne interakcije na više uređaja.

Za razliku od LLM-a u oblaku, koji su obučeni s javno dostupnim skupovima podataka, Honorov LLM na uređaju temelji se na svom razumijevanju korisnika uređaja kako bi pružio personalizirane usluge u skladu s njihovim preferencijama.

Kako bi razvili LLM na uređaju, Honor i Qualcomm Technologies radili su zajedno s fokusom na tri ključna područja: performanse, učinkovitost i privatnost korisnika. Zajednički napori rezultirali su optimizacijama koje omogućuju mobilnoj platformi učinkovito iskorištavanje prednosti LLM-a bez trošenja prevelike količine energije, kao i zaštitom podataka koja osigurava da podaci ostaju sigurni.

blank

Honor Magic6 sadrži mobilnu platformu Snapdragon 8 Gen 3, a pokretat će LLM na uređaju sa sedam milijardi parametara kako bi započeo novu eru generativne umjetne inteligencije. Ilustrirajući potencijal svojih AI mogućnosti, Honor je tijekom svoje prezentacije prikazao i demonstraciju stvaranja AI videa.

Davanjem naredbenih uputa pametnom glasovnom asistentu YOYO na uređaju, korisnici mogu jednostavno stvarati kratke videozapise koji sadrže fotografije i snimke pohranjene na njihovim uređajima.

Honor je na Snapdragon Summitu 2023. demonstrirao i multimodalnu interakciju temeljenu na praćenju oka pod nazivom Magic Capsule, kao i tri ključne značajke MagicRinga: povezana kamera, povezani ulaz i dijeljenje zaslona na više uređaja.

Koristeći najnoviju Snapdragon Seamless tehnologiju, MagicRing omogućuje veću raznolikost podataka koji se besprijekorno razmjenjuju između uređaja, dok je stabilniji i energetski učinkovitiji nego ikad.