HONOR na MWC23 dobio ukupno 42 nagrade medija

blank

HONOR Magic5 Pro vodeći je Android pametni telefon koji je apsolutno prepun vrhunske tehnologije, napisao je Trusted Reviews

Globalni tehnološki brend HONOR na Mobile World Congressu u Barceloni najavio je globalnu dostupnost nove serije HONOR Magic5 i sklopivog pametnog telefona HONOR Magic Vs. Mediji su seriju HONOR Magic5 proglasili najboljom na MWC23.

Novi model pruža korisnicima širom svijeta pravo vrhunsko iskustvo pametnog telefona. S brojnim vodećim globalnim medijskim kućama koje su ove godine oba nova flagship pametna telefona proglasile Najboljim na MWC-u inovativni inženjering i vrhunske značajke novih HONOR flagship modela dobro su prepoznati.

blank

Ove godine HONOR je na MWC-u dobio ukupno 42 nagrade medija, od kojih je debitant HONOR Magic5 Pro osvojio 18 nagrada u različitim kategorijama. Android Authority izjavio je da „HONOR Magic5 Pro čini sve kako bi se natjecao s najboljima u industriji, i to sa stilom.

Trusted Reviews je također komentirao: „HONOR Magic5 Pro vodeći je Android pametni telefon koji je apsolutno prepun vrhunske tehnologije“, dok je Tom’s Guide, tehnološki medij poznat po recenzijama proizvoda, proglasio HONOR Magic5 Pro najboljim telefonom rekavši da je “Honor Magic5 Pro daleko najbolji telefon izašao s MWC-a 2023.”

Novinar portala Portofon.com isprobava nove Honor modele u Barceloni, u društvu Maje Knežević iz Honor Srbija
Novinar portala Portofon.com isprobava nove Honor modele u Barceloni, u društvu Maje Knežević iz Honor Srbija

Uz HONOR Magic5 Pro debitirao je na MWC23 i HONOR Magic Vs, najnoviji preklopni telefon. XDA Developers izjavio je da je to „jedan od naših omiljenih preklopnih telefona na tržištu dok je MakeUseOf, jedna od najvećih online tehnoloških publikacija, u svojoj recenziji napisala da „s telefonom koji izgleda i koji se osjeća kao luksuzni uređaj, Magic Vs nudi istinsku inovaciju na području preklopnih pametnih telefona.“

HONOR Magic5 Pro i HONOR Magic Vs dobit će 3 godine nadogradnji Androida i 5 godina sigurnosnih zakrpa. HONOR Magic5 Pro bit će dostupan od drugog tromjesečja 2023., počevši od 1199 eura (12 GB + 512 GB). HONOR Magic Vs će imati početnu cijenu od 1599 eura (12GB+512GB). Dostupnost će biti pravovremeno objavljena.

Honor Magic5 Pro
Honor Magic5 Pro
Honor Magic Vs
Honor Magic Vs