Opensignal analiza: Telemachova mobilna mreža je u samom vrhu

blank

Opensignal priznanje Telemachu je dodijeljeno u sklopu Mobile World Congressa koji se održao u Barceloni krajem veljače

Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemach Hrvatska, ističe da su „jako ponosni na rezultate novog Opensignal izvješća prema kojem je upravo Telemachova mreža pokazala vrhunsku kvalitetu u čak 12 od 14 promatranih kategorija. Iza nas je izazovna godina koju su obilježila velika ulaganja u mrežnu infrastrukturu, njenu kvalitetu i širenje te smo danas, kao nacionalni operator koji u cijeloj Hrvatskoj nudi mobilnu, fiksnu i TV uslugu možemo pohvaliti da smo prepoznati kao operator koji svojim korisnicima pruža vrhunsko iskustvo korištenja mobilne mreže. U skladu je to s i našom ambicijom da postanemo operator s najboljim korisničkim iskustvom na tržištu“.

Adrian Ježina
Adrian Ježina

Telemach Hrvatska još je jednom potvrdio vrhunsku kvalitetu svoje mreže, a zadnja potvrda toj tvrdnji dolazi prema analizi Opensignala – vodećeg globalnog pružatelja analiza mrežnog iskustva i tržišne izvedbe telekom operatora diljem svijeta.

Prema izvještaju objavljenom u listopadu 2022. godine, od 14 promatranih kategorija Telemach je broj jedan u čak njih 12, što Telemachovu mobilnu mrežu čini najnagrađivanijom mobilnom mrežom u Hrvatskoj. Prije godinu dana Telemachov rezultat bio je u samom vrhu u pet kategorija.

Kategorije u kojima je Telemachova mobilna mreža zauzela prvo mjesto su Video Experience, Games Experience, Download Speed Experience, Upload Speed Experience, 5G Video Experience, 5G Voice App Experience, 5G Download Speed, 5G Upload Speed, Availability, 5G Availability, Core Consistent Quality i Voice App Experience.

blank

blank blank