Honorova aplikacija potiče na zdraviji i svjesniji životni stil

blank

Aplikacija pruža alate za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna, a može služiti i kao digitalni zdravstveni dnevnik

Aplikacija Honor Health je kreirana kako bi inspirirala i potaknula pojedince na zdraviji i svjesniji životni stil. Uparena s pametnim satom Honor Watch 4 potaknut će korisnike na zdraviji način života, s naglaskom na očuvanju zdravlja.

Na pametnom telefonu poput Honora 90 nudi i opcije za praćenje rezultata vježbanja, uz besprijekorno upravljanje unutar jednog sučelja. Kombinacija sata i telefona može postati idealan partner u praćenju novih zdravih navika.

Honor Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED uvijek uključen zaslon u boji i brzinu uzrokovanja dodira do 120 Hz te svojim korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup obavijestima i porukama u svakom trenutku.

Dizajniran je sa značajkama koje unapređuju iskustvo vježbanja, a povezujući ga s HONOR 90 i aplikacijom Health korisnici mogu dobiti jedinstveno wellness iskustvo praćenja svojih zdravstvenih navika te dobiti motivaciju za još proaktivniji životni stil. Honorov pametni sat može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja.

blank

U radu Honor Watch 4 koristi niz optičkih mikroleća smještenih ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje otkucaja srca, pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti.

Stres, zasićenost kisikom (SpO2), kvaliteta sna i menstrualni ciklusi mogu se, također, pratiti i pregledavati putem pametnog sata i popratne aplikacije. Ili pametnog telefona Honor 90 koji ima jedan od najboljih zaslona dosad – uređaj dolazi sa 6,7-inčnim zakrivljenim OLED zaslonom koji ima visoku 1,5K rezoluciju (1.200 x 2.664) i frekvenciju osvježavanja koja ide do 120 Hz.

Zaslon se može pohvaliti maksimalno deklariranim osvjetljenjem od 1.600 nita, DxOMarkovim Gold certifikatom, 100-postotnim DCI-P3 spektrom te podrškom za prikaz 1,07 milijardi boja i HDR10+ tehnologijom. Sve to uvelike olakšava i praćenje rezultata i podataka unutar aplikacije Honor Health, čineći i vježbanje jednostavnijim, čak i na suncu.

Benefite ćete osjetiti i dok gledate u ekran Honora 90 – dobio je certifikat TÜV Rheinland Flicker Free i postigao nivo sigurnog zatamnjivanja, što ga čini idealnim za današnju generaciju koja dugo vremena provodi gledajući sadržaj na svojim pametnim telefonima.

Prednost ove tehnologije potvrdili su i znanstvenici koji su testirali Honor 90 te istaknuli kako je riječ o značajkama koje pomažu u ublažavanju naprezanja očiju, što može utjecati i na krvni tlak, broj otkucaja srca i ljudski metabolizam.

Honor 90 dostupan je u po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura, Honor Watch 4 dostupan je u dvije boje – zlatnoj i crnoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura, a aplikacija je besplatna za preuzimanje.

blank