‘Nijedna tvrtka ne može iskoristiti potencijal umjetne inteligencije kao Galaxy’

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy AI predstavlja sveobuhvatno mobilno AI iskustvo koje pokreću umjetna inteligencija samog uređaja

Samsung je razvio Galaxy AI, a pokretat će ga umjetna inteligencija u oblaku omogućena otvorenom suradnjom s liderima industrije istomišljenika. Preobrazit će vaše svakodnevno mobilno iskustvo uz bezbrižnost na koju računate zahvaljujući Galaxy sigurnosti i privatnosti, najavljuju iz Samsunga novu eru umjetne inteligencije u Galaxy uređajima.

Iako je u tijeku u svijetu velika pozornost na umjetnoj inteligenciji, neke od njezinih najvećih prednosti još nisu stigle do mobilne tehnologije. Galaxy će promijeniti i ovo.

Galaxy AI je univerzalna inteligencija pametnog telefona kakvu još niste vidjeli. U situacijama kada je to najpotrebnije – od komunikacije bez prepreka, pojednostavljene produktivnosti, do neograničene kreativnosti – Samsung stvara nove mogućnosti.

Sigurno će vam se svidjeti samo jedna od prednosti koje će Galaxy AI omogućiti, a dovoljno je pogledati ono za što su naši telefoni izvorno stvoreni – za pozive. AI prijevod poziva uživo (AI Live Translate Call) će korisnicima najnovijih Galaxy AI pametnih telefona uskoro omogućiti osobnog prevoditelja, kad god im zatreba.

blank

Budući da je integriran u izvornu značajku poziva upotreba aplikacija trećih strana više neće biti potrebna. Prijevod zvuka i teksta pojavit će se u stvarnom vremenu dok govorite, što čini pozivanje nekoga tko govori stranim jezikom jednostavnim kao uključivanje prijevoda kada gledate emisije. Budući da je Galaxy AI dio uređaja, možete biti sigurni da vaši privatni razgovori ostaju isključivo na vašem pametnom telefonu.

Početkom sljedeće godine Galaxy AI će nas približiti svijetu u kojem neke od najčešćih prepreka društvenom povezivanju nestaju i u kojem će komunikacija biti jednostavnija i produktivnija nego ikad. To je umjetna inteligencija koja mijenja svijet i vaš život na bolje.

„Mobilna tehnologija ima nevjerojatnu moć omogućiti povezivanje, produktivnost, kreativnost i mnogo više za ljude diljem svijeta, no, do sada, mobilna umjetna inteligencija to nije pokretala na dovoljno značajan način“, rekao je Wonjoon Choi, izvršni potpredsjednik i voditelj istraživanja i razvoja Mobile eXperience Businessa te dodao: „Galaxy AI naša je najopsežnija ponuda inteligencije do sada i zauvijek će promijeniti način na koji razmišljamo o našim telefonima.“