Hrvatski Telekom svima daruje besplatne gigabajte

blank

Hrvatski Telekom svojim korisnicima i u travnju daruje 6 GB odnosno 15 GB

Kako bi olakšali svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji zbog epidemije koronavirusa i bolesti COVID-19, Hrvatski Telekom i u travnju svojim korisnicima daruje besplatne gigabajte kako bi ostali povezani.

Hrvatski Telekom je 16. ožujka 2020. svim privatnim i poslovnim pretplatnicima mobilnih usluga omogućio 15 GB prometa (u narednih 30 dana), a korisnicima na bonove (Simpa i bonbon) dodatnih 2 GB.

Od 15. travnja 2020., drugi mjesec za redom, Hrvatski Telekom daruje besplatne gigabajte:
– privatni mobilni pretplatnici i poslovni korisnici dobit će kroz aplikaciju Moj Telekom dodatnih besplatnih 15 GB interneta. Svi korisnici koji inače nemaju mogućnost aktivacije Flat interneta mogu aktivirati dodatnih 50 GB prometa za 50 kuna ili neograničeni internetski promet za svega 100 kuna
– korisnici na bonove bez naknade prilikom svake aktivacije opcije Veliki Glanc automatski dobivaju dodatnih 6000 MB potpuno besplatno.

blank

HT daruje i svoje MAXtv korisnike. Omogućeno je praćenje ekskluzivnih premijera na CineStar TV Premiere 1 kanalu te vrhunskih sadržaja na Pickbox NOW i Play Premium videopaketima. U produljenom promo periodu korisnicima je omogućen pristup RTL Premium i Nova paketima s brojnim dodatnim TV sadržajima na zahtjev te uključenu Snimalicu na Nova kanalima.

Na MAXtv Promo kanalu i putem MAXtv To Go usluge kroz travanj i svibanj, svakog ponedjeljka i petka u 20:00 sati, moći će se pratiti koncerti kroz projekt Hrvatska pjeva. Seriju koncerata domaćih pjevačkih zvijezda iz njihovih dnevnih boravaka započeli su Ante Gelo i Petar Grašo, što je pratilo više od 14 tisuća korisnika MAXtv platformi, a svi će koncerti biti dostupni i u MAXtv Videoteci dva tjedna od prvog prikazivanja. Sljedeći na redu je koncert Ante Gele i Zorice Kondže koji će biti prikazan u petak, 24. travnja s početkom u 20:00 sati.

Hrvatski Telekom nastavlja osiguravati svim školarcima besplatan pristup programu Škola za život u vrijeme dok se nastava održava na daljinu. U MAXtv Videoteci i na tportalu i dalje je dostupna usluga instrukcije.tv, a kako bi školarci lakše pratili nastavu putem televizije uključena je i besplatna Snimalica na HRT3 i Sportskoj televiziji.