Simpa daruje 15 GB besplatnog interneta

blank

Simpa svim svojim korisnicima daruje dodatnih 15 GB odnosno 2 GB podatkovnog prometa

Kako bi korisnici Simpe za vrijeme izvanredne situacije zbog pandemije koronavirusa COVID-19 ostali povezani, svi korisnici bonova su 16. ožujka 2020. dobili 2 gigabajta besplatnog internetskog, podatkovnog prometa. Gigabajti se dodjeljuju automatski, a prvo se troše megabajti iz vaše tarife. Nakon što ih potrošite, aktiviraju se besplatni gigabajti. Pogodnost traje sljedećih 30 dana.

Ako nemate aktivnu internet opciju na svojem Simpa broju, i vi ćete dobiti besplatna 2 GB podatkovnog prometa. Za provjeru stanja potrošenih megabajta pošaljite SMS poruku sa sadržajem MB na 13230.

blank

Simpa korisnicima Hibrid tarife daruje dodatnih 15 GB prometa u narednih 30 dana, a pravila su ista kao i za druge Simpa korisnike – prvo se troše megabajti iz tarife pa tek onda besplatni.

Za vrijeme dok se školska nastava održava na daljinu osiguran je pristup programu Škola za život bez trošenja interneta.

Želite li još više besplatnog interneta na svojoj Simpa tarifi preuzmite mobilnu aplikaciju Moj Telekom na svoj mobitel i aktivirajte tri dana neograničenog interneta. Ova se pogodnost može iskoristiti u periodu od 1. do 31. ožujka 2020.