HTC prestigao sve ostale: 5G hub je prvi uređaj koji će raditi na 5G mrežama

blank

U 2019. godini stiže HTC-ov mobilni pametni hub, a mobilni operatori Sprint i Telstra koristit će HTC-ovo rješenje za mobilne mreže pete generacije.

Uz nedavno predstavljeni Snapdragon 855 + SDX 50 HTC-ov mobilni pametni hub funkcionirat će kao dedicirani 5G mobilni hotspot, pametni uređaj i mnogo više. HTC je tijekom protekla dva tjedna s mobilnim operatorima diljem svijeta sklopio partnerstva o isporuci 5G proizvoda. Sprint i Telstra u suradnji s HTC-om u 2019. godini ponudit će 5G proizvode koji će funkcionirati kao dedicirani 5G mobilni hotspot, pametni uređaj i mnogo više.

– HTC predvodi val inovacija za 5G mobilne tehnologije, rekla je Cher Wang, predsjednica i izvršna direktorica kompanije HTC te nastavila: – Danas, potrošači računaju na svoje pametne telefone, ali i operatere koji ih pokreću, pri svakodnevnoj upotrebi kod kuće i na poslu. No, mi vjerujemo da će, kroz više aplikacija u budućnosti, tehnologija 5G još više pomoći povezati rješenja, stvarajući savršeno iskustvo uporabe pametnih telefona, uređaja za virtualnu i proširenu stvarnost, i više.

Uz novi 5G hub, kojeg je HTC razvio, ostvarit će se prednosti nevjerojatnih 5G brzina i povezivosti u inovativnom, prijenosnom obliku za korištenje kod kuće, u pokretu, ali i na poslu. Ovaj jedinstven uređaj koji nudi portabilnost, visoke performanse, male latencije i visoku propusnost, pogoni čipset Qualcomm Snapdragon 855+SDX 50.

blankHTC mobilni pametni hub korisnicima će omogućiti korištenje mreža 5G na raznim uređajima – u pokretu, na poslu ili kod kuće – za brzu povezivost, dijeljenje sadržaja, zabavu i još mnogo toga. Ugrađeni gigabitni Ethernet priključak nudi mrežnu kompatibilnost, a veliki zaslon osjetljiv na dodir omogućit će jednostavnu upotrebu i napredno vizualno iskustvo.

Uz mobilni 5G, HTC se priprema za buduću potpunu dostupnost visoko propusne multimedije i povezivih podatkovnih usluga. S 5G mobilnim pametnim hubom, HTC je ponovno predvodnik u tehnologiji i pokretač buduće sveprisutnosti konvergentne tehnologije u proširenoj stvarnosti, virtualnoj stvarnosti i dalje, nudeći novu generaciju visoke propusnosti, niske latencije, usluga u stvarnom vremenu i aplikacija. Budući partneri u drugim regijama, uključujući i Europu, bit će objavljeni sljedeće godine. Više detalja o uređaju, uključujući i značajke i specifikacije te datum isporuke, bit će dostupno naknadno.