HTC Vive Cosmos Elite dolazi s novim Half-Life: Alyx

blank

Počele su predbilježbe i kupovina Vive Cosmos Elite koje uključuju i primjerak Valveovog nadolazećeg naslova Half-Life: Alyx

Vive Cosmos Elite lansiran je širom svijeta. Kupci će dobiti i Valveov nadolazeći ekskluzivni VR naslov Half-Life: Alyx, novi, cjelovečernji virtualni događaj iz serije Half-Life. Stvoren je iz temelja za virtualnu realnost te sadrži sve značajke klasične Half-Life igre: istraživanje svijeta, rješavanje zagonetki, visceralnu borbu i zamršenu, ispletenu priču koja sve to povezuje ikoničnim likovima iz svijeta Half-Life.

Kupci Cosmos Elitea dobit će uz kupljeni uređaj poseban kod kojim će otključati igru čim igra bude globalno lansirana 23. ožujka. Bitno je naglasiti i da ponuda vrijedi do isteka zaliha pa požurite i online obavite kupnju.

“Otkako smo započeli ovo putovanje s Valveom, industrija se borila za vrhunski VR naslov”, rekao je Yves Maitre, izvršni direktor HTC-a. “S Half-life: Alyxom, vjerujemo kako Valve i HTC pružaju iskustvo i stručnost za pomicanje granica VR gaminga. Čestitamo Valve timu na nadolazećem predstavljanju novog naslova.”

“Half-Life: Alyx pomiče granice uronjenog igranja s prekrasnim VR iskustvom. Prepun je opasnosti, prožet napetošću u borbi protiv Combinea, u finalnim okršajima koji znače život ili smrt. Uzbuđen sam kad vidim kako će ljudi uživati u ovoj igri na VIVE Cosmos Eliteu”, rekao je Graham Wheeler, generalni director EMEA-e, HTC Vive.

Vive Cosmos je prilagodljiv VR sustav utemeljen na osobnim računalima koji se s vremenom može nadograđivati sukladno potrebama kupaca, mijenjanjem prednje ploče naglavnog seta ili korištenjem mnoštva Vive dodataka poput Vive wireless adaptera. Svi naglavni setovi Cosmos uključuju iste impresivne vizualne prikaze (kombinirana razlučivost od 2880 x 1700 piksela) i udobnost, uključujući inovativni flip-up dizajn koji može lako prebaciti korisnike u virtualni svijet i nazad iz njega.

Pored svih značajki platforme Cosmos serije, Vive Cosmos Elite uključuje unaprijed instaliranu vanjsku ploču za praćenje, dvije SteamVR bazne stanice i dva Vive kontrolera. Vanjska ploča za praćenje može se koristiti s inačicama bazne stanice 1.0 ili 2.0., kao i originalnim Vive ili Vive Pro kontrolerima i lako se zamjenjuje s originalnom prednjom pločom za praćenje koja se isporučuje s Vive Cosmosom.

Korištenjem tehnologije bazne stanice Lighthouse, Cosmos Elite korisnici će moći iskusiti snagu i preciznost praćenja SteamVR. Vive Cosmos Elite također podržava Viveov ekosustav perifernih uređaja, uključujući Vive Wireless Adapter za nesmetano VR iskustvo i Vive Tracker koji pruža neviđenu slobodu unosa za VR kontrole.