HTC u 2019. ima velike planove s Vive VR naglavnim sustavom

blank

Vive Pro Eye, Viveport Infinity, Vive Cosmos i Vive Reality System novosti su s kojima je HTC započeo 2019. godinu.

Novi hardver, neograničena pretplata na softver i partnerstva s developerima karakteriziraju HTC Vive s kojima se postavlja novi standard za vrhunske VR naglavne sustave.

Uz Vive Pro Eye, nov naglavni sustav s ugrađenim praćenjem oka, vrhunsko VR iskustvo iz VIVE Pro postaje još bolje. VIVEPORT, globalna HTC-ova trgovina aplikacija za VR sadržaje, najavila je neograničen pristup pretplati uz Viveport Infinity kako bi svi najbolji sadržaji bili uvijek dostupni. HTC predstavlja razvojni paket za budući naglavni sustav, VIVE COSMOS, dizajniran s novom razinom pristupačnosti i jednostavnosti korištenja.

Predstavljen zajedno sa sustavom Cosmos, „Vive Reality System“ redefinira način kako VR treba izgledati u doba prostornog računalstva, s novim načinima prikaza sadržaja i transporta korisnika između okruženja. Ova najnovija dostignuća vrhunskoj virtualnoj stvarnosti ne samo da nude najbolju tehnologiju i sadržaj u klasi već nastoje i redefinirati pristup i doživljaj virtualne stvarnosti za potrošače, ali i poslovne korisnike.

Vive Pro Eye

blankVive Pro Eye stiže u drugom kvartalu 2019. godine. Uz integriran sustav praćenja oka na novom Vive Pro Eye, čime se korisnicima daju nove razine pristupačnosti, uključujući upravljanje izbornikom pogledom i uklanjajući potrebu za kontrolerima, omogućit će tvrtkama i programerima da prikupe više podataka o vlastitim okruženjima za obuku, pomoći u optimizaciji računalnih i VR performansi te ponuditi dizajnerima proizvoda i istraživačima dosad neviđenu razinu povratnih informacija.
Praćenje očiju integrirano je u videoigru „MLB Home Run Derby VR“ te omogućuje korisnicima potpunu kontrolu izbornika bez tradicionalnog kontrolera.

Viveport Infinity

blankPrva neograničena usluga pretplate za VR, Viveport Infinity omogućuje svojim članovima da kroz pet naslova mjesečno isprobaju, otkriju i istraže stotine virtualnih odredišta u bilo koje vrijeme i s neograničenim pristupom. Pričekajte 5. travnja 2019. jer se taj dan obilježava Vive Day pa će članovi moći će preuzeti i igrati bilo koji od 500+ naslova u bazi Viveport Infinity bez ikakvih ograničenja.

VIVE Cosmos

blankVive Cosmos je najnoviji Vive naglavni VR sustav koji nudi apsolutni komfor kao i jednostavnost postavljanja i korištenja – osiguravajući potrošaču pristup svom virtualnom svijetu svaki put
kad to poželi. Bez potrebe za vanjskim baznim stanicama, Vive Cosmos maksimizira fleksibilnost prostora za korištenje, kod kuće ili u pokretu, te ima sposobnost da ga pokrene više računala od tradicionalnih gaming računala.
Cosmos će biti prvi Vive naglavni sustav koji će predstaviti “Vive Reality System”, potpuno novim dizajnerskim iskustvom za VR. HTC će početkom 2019. najprije ponuditi razvojne pakete Vive Cosmos, a više pojedinosti o dostupnosti i cijeni bit će objavljeno kasnije tijekom godine.

Vive Reality System

HTC-ov tim Creative Labs predstavio je Vive Reality System, potpuno nov način iskušavanja virtualnog svijeta – obuhvaćajući ukupno korisničko iskustvo od trenutka kad se sustav uključi do načina interakcije sa sadržajima. Vive Reality System će koristiti iskustva iz cjelokupnog portfelja Vive, a prvo će biti dostupan na Vive Cosmosu kasnije ove godine.

blank