Huawei je u ovim teškim vremenima ostvario rast prihoda od 9,9 posto

blank

I dok mnogi nižu pad prihoda, Huawei je u tri ovogodišnja kvartala ostvario prihod od 671,3 milijarde CNY (oko 84,98 milijarde eura)

U periodu od početka siječnja do kraja rujna 2020. Huawei je imao rast prihoda od 9,9 posto, u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U tom razdoblju ostvarena je neto profitna marža od 8 posto. Dakle, unatoč koronakrizi koja je zahvatila cijeli svijet te sankcijama američke administracije, Huawei je uspio ostvariti rast.

Huawei u suradnji sa svojom partnerskom mrežom nastavlja raditi na razvoju ICT tehnologije koristeći svoje glavne snage poput umjetne inteligencije, clouda, 5G-a i računalne snage kako bi pružio dodatna tehnološka rješenja, razvio najrazličitije industrijske aplikacije te iskoristio ukupan potencijal koji donosi 5G mreža.

Rastu prihoda prema kraju godine pomoći će sigurno i novopredstavljeni pametni telefoni iz serije Mate 40 – predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

blank