Huawei MateBook X Pro s masom ispod kilograma

Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro

U neposrednoj blizini nebodera Burj Khalifa, visokog 828 metara (najviše zgrade na svijetu), Huawei je predstavio novi laptop

Dubai je zasigurno jedno od najekskluzivnijih mjesta u svijetu na kojem se može predstaviti novo prijenosno računalo. Huawei je to i učinio – omogućio nam je da u jednom od najsvestranijih gradova na našem planetu po prvi put vidimo Huawei MateBook X Pro.

Prije predstavljanja novog modela podsjetimo se da je prošle godine, točnije 12. prosinca 2024., Huawei također u Dubaiju održao događaj predstavljanja proizvoda, usredotočen na koncept “Stvaranje ljepote”.

blank

Već je tada to signaliziralo da se Huaweijev koncept proizvoda pomiče s pametnih uredskih uređaja na proizvode čiji je cilj pomoći korisnicima u stvaranju jedinstvenih i lijepih kreacija i izvlačenju kreativnosti u svakom korisniku.

Najnovija verzija HUAWEI MateBook X Pro nasljeđuje tehnološku inovaciju, estetski dizajn i inteligentno iskustvo koji su kodirani duboko u DNK Huawei računala. Ovo je jedino prijenosno računalo s Intel Core Ultra 9 procesorom visokih performansi koje teži ispod 1 kg.

To su Huaweiju omogućila tehnička otkrića te su napravili prijenosno računalo koje je istovremeno lagano i snažno. Cijeli uređaj teži samo 980 g, a debeo je samo 13,5 mm.

Na istom launch eventu u Dubaiju Huawei je predstavio i Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, FreeBuds 6i, MateBook 14, MatePad 11″S, Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji i novu aplikaciju za slikanje GoPaint.

blank blank blank