Koncept ‘Stvaranje ljepote’ sada je dosegnuo svoj vrhunac

blank

Huawei je u Dubaiju predstavio inovaciju – PaperMatte zaslon nove generacije koji refleksiju površine smanjuje na ispod 2%

Huawei je prošle godine lansirao prvu generaciju MatePada 11.5” PaperMatte. Predstavili su i prvi u industriji fleksibilni tablet s OLED zaslonom, na modelu Huawei MatePad Pro 13.2”.

Koncept “Creation of Beauty” (stvaranje ljepote) vrhunac je dosegao lansiranjem tvrtkinog prvog produktivnog tableta koji ima Huawei PaperMatte zaslon nove generacije. Novi Huawei MatePad 11.5″S nudi inovativni dizajn Huawei PaperMatte zaslona te svodi refleksiju površine na ispod 2% i eliminira 99% svjetlosnih smetnji.

U jarko osvijetljenim unutarnjim okruženjima, čak vani i na suncu, korisnici mogu udobno čitati tekst ili gledati video na zaslonu omjera slike od 3:2, visoke stope osvježavanja od 144 Hz i 2,8K razlučivost od 2800 × 1840 piksela.

Na istom launch eventu u Dubaiju Huawei je predstavio i Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, FreeBuds 6i, MateBook X Pro, MateBook 14, Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji i novu aplikaciju za slikanje GoPaint.

blank blank blank blank blank