Huawei Watch Fit 3 s velikim ekranom i u šest boja

blank

Na prestižnoj pozornici u Dubaiju Huawei je predstavio više noviteta, a među njima je pametni sat s interaktivnim zabavnim gif-ovima

Huawei Watch Fit 3 može se opisati kao savršen spoj mode, sporta i tehnologije, a slogan “Fashion Forward” precizno prikazuje bit Huawei nosivih proizvoda, uz istovremeno i njegovu težnju da osigura mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda.

Novi Huawei Watch Fit 3 nasljeđuje klasični četvrtasti dizajn ranijih Fit modela dok materijali i proizvodni procesi, interakcijski dizajn i prošireni izbor boja remena predstavljaju sveobuhvatnu razinu više.

blank

blank

Primjetno je kako sve inovacije u elementima dizajna doprinose kohezivnoj realizaciji Huaweijevog koncepta “Fashion Squared”. Tu je iznimno veliki AMOLED plutajući zaslon od 1,82″ visoke razlučivosti i 1500 kandela osvjetljenja, a 26 grama teško kućište sata od aluminijske legure tanko samo 9,9 mm ima šik teksturu.

blank

Najlakši i najtanji predstavnik u svojoj seriji dolazi s raznolikim rasponom opcija boja i živopisnim UX-om koji integrira blistavu rotirajuću krunicu: time Huawei Watch Fit 3 nije samo jednostavan za korištenje već je i “komad odjeće za zapešće ruke” koji privlači pažnju. Uz flash efekte devet boja osvjetljenja ekrana imat ćete dobrog pratitelja na techno zabavama.

Bez problema će sat biti i osobni trener za fitness, a aplikacija Stay Fit temeljito je nadograđena. Prava je baza podataka o hrani te pokriva 50 različitih zemalja i regija, a dodana je i nova značajka nutritivne analize koja pomaže korisnicima da uspostave ravnotežu između prehrane i tjelovježbe te iskoriste znanost za postizanje zdravijeg mršavljenja.

Huawei Watch Fit 3 preporučuje određene vrste tjelovježbe u određenom trajanju, na temelju navika korisnika, vremenskih uvjeta i statusa zvona aktivnosti, kako bi potaknuo korisnike da zadrže zdrave navike.

Na istom launch eventu u Dubaiju Huawei je predstavio i Watch 4 Pro Space Edition, FreeBuds 6i, MateBook X Pro, MateBook 14, MatePad 11″S, Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji i novu aplikaciju za slikanje GoPaint.

blank blank blank

blank

Huawei TruSleep 4.0 prati zdravlje te na modelu Huawei Watch Fit 3 sveobuhvatno poboljšava prethodne iteracije. Pokriva potpuniji raspon fizioloških pokazatelja, njegov sustav ocjenjivanja spavanja je poboljšan i nudi tumačenje uzorka spavanja i prilagođene savjete.

Dodatno, nova značajka Svjesnost disanja u snu (Sleep Breathing Awareness) omogućuje korisnicima mirniji san. Sat dolazi s praćenjem zdravstvenih pokazatelja Huawei TruSeen 5.5, uz 30% stabilnije praćenje otkucaja srca. SpO2 sučelje je prerađeno, a korisnik može provjeriti svoj trenutni SpO2 za samo 25 sekundi.

blank blank

Huawei Watch Fit dolazi u šest boja – crnoj, pink, zelenoj, bijeloj, sivoj i još jednoj bijeloj (Moon White i Pearl White), unisex je širine od 43 mm, a na kućištu se ističe narančasta rotacijska krunica, uz funkcijsku tipku. Ovisno o boji remen sata može biti od kože, najlona te od fluoroelastomera.

Uz nova lica sata (face watch) nudi i interaktivne gifove, animirane podsjetnike ako se (predugo) sjedi. Novi način praćenja trčanja Track Run Mode precizno prati čak i za vrijeme trčanja po atletskoj stazi, a ukupno je dostupan 101 sportski način. Baterija traje od 7 do 10 dana.

blank

blank blank blank blank blank blank