Huawei Watch 4 Pro Space Edition

blank

Jedna od većih inovacija koje je Huawei predstavio u Dubaiju svakako je istraživački, ultra-premium pametni sat Watch 4 Pro Space Edition za koji je inspiracija bio svemir

Huaweijev događaj predstavljanja inovativnih proizvoda u Dubaiju bio je pravi raj za oči – tvrtka je najavila velike novosti za nosive pametne proizvode, a inovacijama se ističe Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Usudite se istraživati sve oko sebe uz pametni sat izrađen od izdržljivih i elegantnih DLC materijala zrakoplovne i svemirske kvalitete. Dizajn sata Huawei Watch 4 Pro Space Edition nadahnut je inovativnim i estetskim dostignućima u ljudskoj potrazi za svemirom.

blank

blank

Laval koncept je najistaknutiji, glavni estetski vrhunac sata Huawei Watch 4 Pro Space Edition – inspiriran je de Laval mlaznicom koja se koristi u raketama i svemirskim letjelicama, a koja je usvojena u anokristalnom keramičkom okviru i ekskluzivnom interaktivnom Laval izgledu sata (watch face).

Poboljšane su zdravstvene i fitness značajke kao što je dodatak Huawei TruSeen 5.5+ za veću preciznost praćenja zdravlja, uz Health Overview 2.0, a poboljšana značajka zdravstvenih izvješća sada čini dostupnima nove zdravstvene podatke. Nova je funkcija analize trendova zdravlja, koja omogućuje testiranje više osnovnih zdravstvenih pokazatelja u 60 sekundi.

Uz svemirom inspiriran dizajn krunice kod sata debljine 12,9 mm te kućište od titana i sferično safirno staklo iznad 1,5-inčnog ekrana sat mase 68 grama ima i dvobojni nanokristalni keramički okvir. Baterija će u štedljivijem načinu rada izdržati do 21 dan dok će u normalnom načinu potrajati do 4,5 dana.

Uz 13 zdravstvenih indikatora (mjeri otkucaje srca, zasićenost kisika u krvi, razina stresa, mjerenje temperature kože, praćenje kardiovaskularnih simptoma i ponašanje pri spavanju) posebno se ističe udaljeno praćenje zasićenosti kisika u krvi za članove obitelji – dođe li do poremećaja odnosno niske razine kisika Huawei Watch 4 Pro Space Edition upozorit će ukoliko nešto nije u granicama normale.

Watch 4 Pro Space Edition podržava eSIM, ide u vodu do 50 metara dubine, UWB služi za otključavanje kompatibilnog automobila, a povezati se novi pametni sat može s Android i iOS telefonima.

Na istom launch eventu u Dubaiju Huawei je predstavio i Watch Fit 3, FreeBuds 6i, MateBook X Pro, MateBook 14, MatePad 11″S, Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji i novu aplikaciju za slikanje GoPaint.

blank blank blank