Huawei Watch Fit je pametni sat mase od samo 34 grama

blank

Huawei je predstavio novi pametni sat s ekranom od 1,64 inča, a podržava 96 načina rada. Naravno, i vodootporan je do 5 ATM

Uz masu od samo 34 grama (kućište ima 21 gram), novi Huawei Watch Fit nećete niti osjetiti na ruci. Prije tjedan dana Honor je u Berlinu predstavio Watch ES, model s kojim dijeli većinu karakteristika, ali i dizajn. U Berlinu smo Honor Watch ES isprobali, pogledajte video:

Huawei TruSeen 4.0 tehnologija prati otkucaje srca, a koristi vlastiti algoritam multi-senzora AI neuronske mreže i napredne PPG komponente za pružanje preciznijeg, 24-satnog nadzora srca radi praćenja promjena razine kisiku u krvi, stanja spavanja i stresa. Svi se podaci također analiziraju kako bi se dobili savjeti za poboljšanje tjelesne kondicije koji pomažu korisnicima da vode bolji i zdraviji život.

Huawei Watch Fit prvi je Huaweijev pametni sat koji podržava brze animacije vježbi. Kombinirajući 44 standardne fitness mjere (uključujući sagorijevanje masti, napetost mišića ramena, držanje i
druge zanimljive podatke) u 12 animacija, ova značajka korisnicima pruža brz i jednostavan način treniranja.

blank

Pametni sat nudi 13 načina trčanja koji su posebno prilagođeni ljubiteljima ovog sporta. Tempo trčanja znanstveno se analizira, a rezultati se dobivaju u stvarnom vremenu kako bi se korisnicima pomoglo da optimiziraju svoj trening. Nadalje, kao idealan pratilac na otvorenom, pametni sat dolazi s 96 načina rada, ugrađenim GPS-om i vodootpornošću od 5 ATM.

Sat prati broj prijeđenih koraka, 24-satno praćenje otkucaja srca, zasićenje kisikom u krvi, menstruacijske cikluse, kvalitetu sna, stres. Prima podsjetnike za SMS poruke, dolazne pozive, kalendarske događaje i obavijesti s društvenih mreža.

blank

Ugrađena baterija podržava do 10 dana uobičajenog korištenja, a Huawei Watch Fit također dolazi s podrškom za Huaweijevu tehnologiju brzog punjenja. Pet minuta punjenja može napuniti pametni sat za cijeli dan uobičajenog korištenja.

Ekran prekriva 70 posto prednje površine, što je daleko više od većine satova na tržištu, a ekran nudi 280 x 456 piksela, uz 326 ppi te prikazuje 16,7 milijuna boja. Okvir sata dolazi u tri boje: crnoj, srebrnoj i Rose Gold (zlatnoj) dok silikonski remen može biti u Graphite crnoj, Mint zelenoj i Sakura rozoj boji. Ima 4 GB memorije, ugrađen GPS, a funkcionalan je uz Android 5.0 i noviji te iOS 9.0 i noviji.

Cijena za Huawei Watch Fit je 129 eura.

blank

blank