Huaweijeva aplikacija za slikanje GoPaint

blank

Kreativni alat dolazi s više od 100 različitih virtualnih kistova i realističnih tekstura koje omogućuju živopisne i realistične efekte pisanja i slikanja

U kombinaciji sa snažnim performansama tableta Huawei aplikacija GoPaint donosi autentično, profesionalno okruženje za slikanje. Jednostavna za korištenje aplikacija će se svidjeti podjednako ljubiteljima i profesionalnim kreativcima, a predstavljena je u Dubaiju, tijekom velikog događaja na kojem su predstavljeni pametni satovi, prijenosno računalo, slušalice i tablet.

GoPaint aplikacija je nastala u Huawei 2012 Laboratories, u suradnji s drugim timovima za istraživanje i razvoj iz osam područja uključujući materijale, fizičku optiku i grafičko renderiranje. Aplikacija koju je Huawei samostalno razvio kreativni je alat za svakoga, a surađivali su s vrhunskim likovnim timovima.

Obradovat će to sve koji uživaju u slikanju i stvaranju. Aplikacije sa živopisnim i realističnim efektima pisanja i slikanja dolazi s više od 100 različitih virtualnih kistova i realističnih tekstura, dajući korisnicima realistična i prirodna platna za slikanje.

blank

Zahvaljujući FangTian Painting Engineu, GoPaint podržava veliki broj slojeva, nisku latenciju i visoku brzinu kadrova za trenutni odgovor na korisnikove poteze kistom. GoPaint opremljen cjelovitim skupom vodiča korisnicima će pomoći da se uhvate u koštac sa svakim alatom u aplikaciji. Korisnici mogu učiti u hodu, počevši od jednostavnog i postupno produbljujući svoje znanje o funkcijama više razine.

Huawei je proveo tri godine na istraživanju i razvoju GoPainta. Iako bi resursi posvećeni ovom alatu bili dovoljni za razvoj novog tableta umjesto toga cilj je bio ponuditi korisnicima tableta širom svijeta aplikaciju za slikanje koju je moguće besplatno preuzeti.

blank

Na istom launch eventu u Dubaiju Huawei je predstavio i Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, FreeBuds 6i, MateBook X Pro, MateBook 14, MatePad 11″S i Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji.