U samo jednoj noći Huawei u Dubaiju predstavio 7 novih uređaja

blank

Ugasite svjetlo i zatvorite oči te se u mislima preselite u Dubai, najsvestraniji grad na Bliskom istoku, kako biste doživjeli nove Huaweijeve uređaje

Tri pametna sata, bežične slušalice, prijenosno računalo i tablet te novu aplikaciju za slikanje GoPaint Huawei je predstavio u gradu koji je sve više sinonim za turizam, a sve manje za naftu.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima imaju 0 posto slatke vode (proizvode ju procesom desalinizacije, iz morske vode), Dubai je jedan od ukupno sedam ujedinjenih arapskih emirata, a među nešto više od 3 milijuna stanovnika svoj je trag u pijesku i na svjetlu ostavio novinar portala Portofon.

Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch Fit 3

U Dubaiju je gotovo tijekom cijele godine užarena temperatura, ljeti dostiže i do gotovo 50 stupnjeva Celzijusa, a vrućoj atmosferi grada s ogromnim neboderima i umjetnim otocima pridonio je i Huawei predstavljanjem novih pametnih nosivih uređaja, audio i pametnih uredskih proizvoda te aplikacije GoPaint. Sedam noviteta, kao sedam emirata.

Najviše su pozornosti privukli trendi i moderan Huawei Watch Fit 3 te vrhunski i inovativni Huawei Watch 4 Pro Space Edition, vidjeli smo i treći sat – Huawei Watch GT 4 u 41-milimetarskoj zelenoj Vert Green verziji za žene.

Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch 4 Pro Space Edition i Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch 4 Pro Space Edition i Huawei Watch Fit 3
Huawei Watch GT 4 zeleni
Huawei Watch GT 4 zeleni

Vidjeli smo i novo prijenosno računalo Huawei MateBook X Pro, jedino prijenosno računalo s Intel Core Ultra 9 procesorom visokih performansi koje teži ispod 1 kg. Novost je prijenosno računalo s profesionalnim 2.8K OLED zaslonom Huawei MateBook 14.

Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook 14
Huawei MateBook 14

Novi tablet Huawei MatePad 11.5″S ističe se posljednjom generacijom PaperMatte zaslona. Na aplikaciji GoPaint je Huaweijev tim radio tri godine, a što sve mogu nove slušalice Huawei FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke otkrit ćemo uskoro. Vidjeli smo i novu bež boju slušalica FreeClip.

Huawei FreeBuds 6i
Huawei FreeBuds 6i
Huawei FreeClip
Huawei FreeClip

S novim lansiranjem Huawei potvrđuje svoje vodstvo na tržištu potrošačke elektronike te ostaje predan kontinuiranim inovacijama i dovođenju digitalnog svijeta do svake osobe, obitelji i organizacije u svijetu.

Neumoljivo su usredotočeni na tehnološki napredak za stvaranje inovativnijih proizvoda i ostaju predani velikim ulaganjima u istraživanje, razvoj i inovacije.

“Ovo lansiranje proizvoda za nas je od velikog značaja jer je to prvi put u posljednjih nekoliko godina da smo održali međunarodni događaj ove razmjere i lansirali toliko proizvoda na međunarodno tržište odjednom”, ističu iz Huaweija.

blank

blank blank blank blank